Flora fännina olen juba tulevas hooajas ette üsna pessimistlik,kuna üks kaitse tugitalasid ja parim vv on maha müüdud. Võib juhtuda ,et keegi läheb veel kaubaks. Kusagil teemas ,ei mäleta millal aga vaieldi selle üle kas Flora elab müüdud mängjate rahast. Oletan ,kordan ,et oletan- see moodustab päris suure osa kogu Flora eelarvest. Palatu ja Londaki müügiga teeniti ikkagi vähemalt 5 miljonit krooni.
Raha on muidugi klubile tähtis aga Londakile ma väärilist asendust ei näe praegu. Ma saan aru ,kui müüakse noor väga andekas mängija ,et ta kunagi koondises kedagi asendaks ja võibolla Euroopa tippu jõuaks . Aga sellise suht vana ja just omale väga vajalike meeste müük ei ole õige. Ka ei näe ,et Palatul või Londaklil oleks sel aastal koondisesse asja ja nad selle nimel Norrasse müüdi.
Raha on muidugi klubile tähtis aga Londakile ma väärilist asendust ei näe praegu. Ma saan aru ,kui müüakse noor väga andekas mängija ,et ta kunagi koondises kedagi asendaks ja võibolla Euroopa tippu jõuaks . Aga sellise suht vana ja just omale väga vajalike meeste müük ei ole õige. Ka ei näe ,et Palatul või Londaklil oleks sel aastal koondisesse asja ja nad selle nimel Norrasse müüdi.
Kommentaar