Ma vaatan, et Flora fännid erinevad Levadia omadest sellega, et nad ei tee Levadiat maha..
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas MaRtin_12 Vaata postitustFlora - Eesti lipulaev!
ELAGU FLORA!
mine vittu debiilik! kao oma teemasse ja ära käi flora teemas!
Kommentaar
-
FC Flora sõidab täna Riiga, et juba homme, 14. märtsil pidada Balti Liigas oma teine kohtumine Läti kõrgliiga klubi Riia Skontoga. Kohtumine algab 18.00.
Kohtumine peetakse modernses hallis, kuhu on tellitud ka uus valgustus ja helitehnika. Mängupaika toodi ka tribüünid, mille renoveerimine ja kohale toomine läks lätlastele kopsaka summa maksma. Kokku kulutati ligi 35 000 eurot (u. 525 000 eesti krooni).
et siis kvaliteet Läti tasemel?
Ei taha küll ilkuda, aga see protokoll Flora mängu kohta paistab soccerneti protaalis suht mööda olevat...olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Ei mäletagi, et oleks niisugust mängu näinud ja nii sita emotsiooniga mängult tulnud.
30 MEEK eelarvega seitsmekordse Eesti meistri hooaja eesmärgiks on...areneda.
Eesmärk Balti liigas? Anda esiliiga poistele mänguaega...
Tõsiselt pettunud.Algselt postitas tankÕige! Eesti meistrikate vähene publikuhuvi on ilmselgelt tingitud sellest, et siin ei mängi piisavalt habemega naisi, siiami kaksikuid ja kahe näoga mehi.
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitust
Kohtumine peetakse modernses hallis, kuhu on tellitud ka uus valgustus ja helitehnika. Mängupaika toodi ka tribüünid, mille renoveerimine ja kohale toomine läks lätlastele kopsaka summa maksma. Kokku kulutati ligi 35 000 eurot (u. 525 000 eesti krooni).
Valgustust ei olnud olla, mängu jälgimine oli kohati niisama raske kui BaltiLiiga ava mängu ajal pimedas lörtsisajus."The more we sweat in training, the less we bleed in battle"
http://runplus.wordpress.com
"Fitness is a battle, welcome to the front line"
Kommentaar
-
Algselt postitas Oll Vaata postitustEi mäletagi, et oleks niisugust mängu näinud ja nii sita emotsiooniga mängult tulnud.
30 MEEK eelarvega seitsmekordse Eesti meistri hooaja eesmärgiks on...areneda.
Eesmärk Balti liigas? Anda esiliiga poistele mänguaega...
Tõsiselt pettunud.
Kommentaar
-
Algselt postitas eestimees Vaata postitustflora fännid vaadake helgemat poolt teie kolm pühapäevakooli pallurit võeti ju koondisse mõistuse vastane
Kommentaar
-
Algselt postitas ballack Vaata postitusttsiteerin otti: "Ma vaatan, et Flora fännid erinevad Levadia omadest sellega, et nad ei tee Levadiat maha.. "
Tuleviku fännidest art1, kaitz-st rääkimata.
Mulle iseenesest meeldib kui fännid natuke kisuvad ehk siis neile läheb oma meeskond korda
Kommentaar
-
Flora Ultrad on nagu Newcastli fännid juba. Enne igat mängu on kuraasi täis, aga peale mängu pole seda kuskil. Seda enamasti peale kaotusi. On ka muidugi erandeid.
Muidu olete toredadInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar