Algselt postitas Rein
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustPean meelde tuletama selliseid sõnu nagu "Ljevadia" või mis eelmisel aastal oli väga levinud?
Tuleviku fännidest art1, kaitz-st rääkimata.
Mulle iseenesest meeldib kui fännid natuke kisuvad ehk siis neile läheb oma meeskond korda
HR. Pras ,mis mina siis SIIA puutun:@
edit: Hr.Luide sai oma vastuse privasLast edited by PraS; 16.03.07, 18:31.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas Ott Vaata postitustMa vaatan, et Flora fännid erinevad Levadia omadest sellega, et nad ei tee Levadiat maha..
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustSee on sellepärast, et nad ei ole nii kibestunud, nagu nende sõimajad, kes on üldjuhul Flora vastased, toetades parajasti seda, kes kas on liider, või siis Flora lähim jälitaja. Nii lihtne see ongi.“Whatever we plant in our subconscious mind and nourish with repetition and emotion will one day become reality.”
Kommentaar
-
Algselt postitas lennat Vaata postitustHoiatused: 62. Vanna, 65. Jääger - 60. M. Smirnov, 65. N. Andrejev
Kas vahepeal kiskus madinaks?
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustJu siis.Kotenko vist sai eriit karmilt, kuna vahetati ju 62.minutil välja
15-Kink (60. 18-N. Andrejev; 84. 19-A. Purje),
84. pen. Nahk
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar