Algselt postitas kala2
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Ballack ja muud tegelased! Teema on ikkagi Flora aga mitte omavaheliseks arvete klaarimiseks ja lihtsalt pläramiseks. Seda võite kusagil MSN-is teha.
Mis rahvas arvab ,millised on täna Flora võimalused Skonto vastu? Esimest Riia mängu nägin oma silmaga aga siis mängis Flora sisuliselt duubliga.
Pakun kodus 50-50 ,sest Skonto ei ole praegu see ,mis ta oli mõned aastad tagasi.
Teleülekande oleks võinud hoopis homsest mängust teha,sest ka seda mängu nägin ma Lätis ja oli mida vaadata.FCF Forever
Kommentaar
-
sellest "ei võta tõsiselt" jutust ei saa ma päriselt aru.
miks osaleb klubi, raisates märkimisväärse ressursi, liigas, mida ei võeta tõsiselt?
Kas ei olnud nii, et Balti liigat oli vaja selleks, et pakkuda meeskondadele kõvemat taset ja pingelisemaid mänge?
Kas ei olnud nii, et Balti liigat oli vaja selleks, et tõsta publiku huvi kohaliku klubijalgpalli vastu?
Kuidas nende kahe küsimuse "jah" vastuse valguses on võimalik mõista Duracelli sõnu, et Balti liiga ei ole prioriteet?
Ja veel. Eestis kehtib ÜLDISELT 8-tunnine tööpäev. Lisaks pooletunnine lõuna. Kui uskuda, et valdav osa alustab tööd kell 9, siis kuidas on võimalik uskuda, et publik jõuab probleemideta staadionile kella 18-ks?14. september 2006, Tallinn
Kommentaar
-
Algselt postitas uvv Vaata postitustJa veel. Eestis kehtib ÜLDISELT 8-tunnine tööpäev. Lisaks pooletunnine lõuna. Kui uskuda, et valdav osa alustab tööd kell 9, siis kuidas on võimalik uskuda, et publik jõuab probleemideta staadionile kella 18-ks?
A. Võtta haigusleht
B. Küsida vaba päev
C. Töökohalt varem lahkuda
D. Sõita lubatud kiirust ületades
Kommentaar
-
Algselt postitas Ramm Vaata postitustSuht kama mis juhtub,sest seda liigat ei võeta tõsiselt vb mõni meeskond.
Eilse AK- spordiuudis nr.1 oli üllataval kombel Balti liiga jalgpall ja FCF -Skonto mäng. Kuigi Pasi ajas hooaja avamisel umbes samasugust juttu nagu sina siis eile oli mees justkui ümber sündinud ja põles soovist Balti liigas edasi pääseda.FCF Forever
Kommentaar
-
Sellisel juhul võtan ma oma sõnad tagasi selles ulatuses, mis puudutab liiga tähtsust. Ju on Pasiga "vesteldud". Tore.
Aga muu osas jään endale kindlaks. Nädala sees ei tohiks mäng mitte mingil tingimusel alata enne 7 õhtul. 19.30 oleks mõistlik kellaaeg.
Ehki ma saan aru, et kell 19.30 poleks Eestis võimalik teles seda mängu näidata.14. september 2006, Tallinn
Kommentaar
-
Krt ikka lõid kuuevarbalised ühe ära. Tegelikult oli Floralt täitsa kobe esitus. Natuke üllatav lausa.
Aga sellest ma aru ei saa mida Kams seal väljakul teeb. Üks bläkk teise otsa. Poiss pidi Usbekis mängima nagu noor Pele et Jelle ta koondisse kutsus. Tahtmist oli aga oskusi paraku mitte.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar