Algselt postitas PraS
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas Beaf Vaata postitustTohoh oli jah. Sorry ma ei lugenud korralikult
Kommentaar
-
Algselt postitas Maekas Vaata postitustNo mida see flora teeb? :O
See on juba liiga hale, mis toimub. Nii Kalevil kui Tartul on vära reaalne šanss neist varsti mööda tõusta ja sinna jääda.Rien en ce monde ne peut arrêter OM!
Ken Lee tulibu dibu douchoo
Kommentaar
-
Algselt postitas Erko Vaata postitustNo see on küll nüüd häbiväärne tulemus. Isegi Tulevik ei saanud Levadia käest nii hullult."You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)
Kommentaar
-
Algselt postitas eestimees Vaata postitustA Pohlak "Tähtis ei ole tulemus vaid areng!"
nja eestikoondise kandidaadid olid suurepärased nagu ikka....masendavad mehed
Kommentaar
-
Algselt postitas Beaf Vaata postitustNjah, noortest ma ei tea.. aga esindusmeeskond pole küll arenenud. Juu siis need väljamüüdud mehed oli ikkagi liiga suur pauk florale..
Üldiselt huvitaks midn säärane värk, et millal tehakse koolituskeskusest üks tõeline meeskond?
Kahju kohe Pasist, et ta peab mängima seal noortetreenerit.
Üldiselt ootan mina, et Pasi saadaks muidusööjad ilusti Tulevikku ning paneks mängu noormehed, kes tõesti tahavad mängida. Soovitav oleks ka sõpru klubisse toov asjapulk muu töö peale saata.
Kommentaar
-
Algselt postitas TheGunners Vaata postitustAksalul oli suht sitt päev
Nu sorry kui lased löögi jalgadevahelt sellisel tasemelOlen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustSlava jama on suure löögi klubile jätnud.
Üldiselt huvitaks midn säärane värk, et millal tehakse koolituskeskusest üks tõeline meeskond?
Kahju kohe Pasist, et ta peab mängima seal noortetreenerit.
Üldiselt ootan mina, et Pasi saadaks muidusööjad ilusti Tulevikku ning paneks mängu noormehed, kes tõesti tahavad mängida. Soovitav oleks ka sõpru klubisse toov asjapulk muu töö peale saata.
-Kas Florat ei saa ta sellepärast aidata ennem, kui UEFA'st mingi teade tuleb?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar