Algselt postitas hassan74
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustTra küll Aksalu on ikka paras idikas
Kommentaar
-
Algselt postitas nonoh Vaata postitustAksalu lõi äärest palli puhtaks, see langes keskplatsil vastase jalale - too põrutas täiega peale. Aksalu jõudis kolli- tegi väga ilusa tõrje (tahapoole hüpates). Tõrjutud pall langes meie kaitse jalale, kes ümber pööras ja palli vastase ründele andis. Too lõi karistusala seest lati alla.
Kommentaar
-
Idikas, pelmeen... minge vaadake peeglisse parem. Valerenga mees vajutas ikka väga täpselt ja tundus tõesti, et Aksalu sai näpud vahele, aga no kaitsja oli küll... ise ei tahtnud kohe ära lüüa? Samas ega seda vastuväravat ka eriti kusagilt ei paistnud, mõned võimalused nagu olid, aga üldiselt suht uimane mäng Flora poolt.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas dobermann Vaata postitusttundus, et tõrjet polnud, vaid pall läks latti ja sealt põrkas allasele vist, kes andis siis norrakale uuesti ja lähemalt proovida
aga ikkagi allase kala pigem jah
Kommentaar
-
Algselt postitas nonoh Vaata postitustMis see aksalu siis tegi? pigem see kaitse - kurat teab kes, on paras idikas.
Ehk vaatasid kuhu ta palli lõi,muidugi üritas ja parandas oma sita aga see ei ole vabandus,sellisel tasemel.Temast hakkas jama pihta ju,igatahes teenimatu võit.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustEhk vaatasid kuhu ta palli lõi,muidugi üritas ja parandas oma sita aga see ei ole vabandus,sellisel tasemel.Temast hakkas jama pihta ju,igatahes teenimatu võit.
aga noh, täissüüd ma aksalule siiski ei langetaks.
teenimatu vist küll, aga ega flora poleks ka võitu väärind. korralik 0:0 viik oleks vist kõige õiglasem olnud.
Kommentaar
-
Ei midagi uut päikese all - jälle jäi pisut õnnest vajaka! Kaua see kestab veel - aasta, 5 aastat, 10 ... http://www.sloleht.ee/index.aspx?id=240575
Kommentaar
-
Algselt postitas lennat Vaata postitustEi midagi uut päikese all - jälle jäi pisut õnnest vajaka! Kaua see kestab veel - aasta, 5 aastat, 10 ... http://www.sloleht.ee/index.aspx?id=240575
Kommentaar
-
Lahedad kommid teil siin, sõimate kõiki ja kõike. Käige mängudel ja vähem möla.
Flora oli supper!!! Mäng oli hea ja reis mega!!!
Tervitused Flora fännidele ja täna 16.00 Faehlmanni 27!
Norras elavad trollid ja vargad.
Ehk saame oma lipu ka tagasi, dhl abiks ilmselt
Aga Kunni kott ja sallid ilmselt jäädavalt trollidemaal.
Kommentaar
-
Algselt postitas caesar112 Vaata postitustMis juhtus siis, Sen?
Vale lennu peale läks?
Varastati ära?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar