Aga mis Kunni koti ja salliga juhtus?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Urmar või keegi. Saate mulle meilile martin.shmutov@postimees.ee panna korraliku kvaliteediga Flora logo?When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustUrmar või keegi. Saate mulle meilile martin.shmutov@postimees.ee panna korraliku kvaliteediga Flora logo?
Kommentaar
-
Nonii - tänasel Ajaxi mängul, oli esimene poolaeg kohal koondise peatreener ja abitreener (teist poolaega läksid vaatama Levadia vs Kuressaare mängu)
Teine poolaeg käputäis Flora fänne (korrektsuse nimel, jõudsid esimese poolaja lõpus)Tundmatu - ehk mida mina ka tean
Kommentaar
-
Algselt postitas Tundmatu Vaata postitustNonii - tänasel Ajaxi mängul, oli esimene poolaeg kohal koondise peatreener ja abitreener (teist poolaega läksid vaatama Levadia vs Kuressaare mängu)
Teine poolaeg käputäis Flora fänne (korrektsuse nimel, jõudsid esimese poolaja lõpus)
Kommentaar
-
Ma tõesti ei tea keda nad vaatasid. :P
Kuid kõige kõvemini seletas Kivisild Jennsenile Pedõki kohta, et seda Sa ei tunne, selle ostsid nad alles Vaprsusest.
PS Mängus jäi tunne, et Florakad justkui mängisid ameerika jalgpalli - üritasid palliga väravasse joosta, kaugemalt löögid läksid kõrgelt ja kaugelt möödaTundmatu - ehk mida mina ka tean
Kommentaar
-
Algselt postitas Tundmatu Vaata postitustMa tõesti ei tea keda nad vaatasid. :P
Kuid kõige kõvemini seletas Kivisild Jennsenile Pedõki kohta, et seda Sa ei tunne, selle ostsid nad alles Vaprsusest.
PS Mängus jäi tunne, et Florakad justkui mängisid ameerika jalgpalli - üritasid palliga väravasse joosta, kaugemalt löögid läksid kõrgelt ja kaugelt mööda
Kommentaar
-
Urmar (vist) viitas küll Flora lehel, kuid paneme ehk siia ka:
Titaanide heitlus – Quattromed võõrustab Tartus FloratWhen I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas eestimees Vaata postitustkas kivisild seletas ka seda et flora mehi peab hulgi koondisesse võtma et tasakaalustada koondist nagu jelle seda seletas?
Kommentaar
-
Põhiprintsiib on teha Florast koondise jaoks baas klubi, sellepärast Kivisild käiski Kasahhis kätt proovimas. Koondise omanikuks saab Aivar Pohlak jah riik müüb koondise maha. Sats1 ja eestimees peavad vist kahjuks migreeruma lootes leida kuskilt lähedalt riigist demokraatliku jalgpalli. Ma olen kuulnud, et Venemaal pidi demokraatia väga heal tasemel olema, kindlasti pole seal koondis metsikult ühe klubi pallureid täis nagu meie Eesti koondis on pilgeni flora omadest.
Kommentaar
-
"Titaanide heitlus – Quattromed võõrustab Tartus Florat
13.08.2007
Eesti nõelas 65. minutil. Marko Kristal söötis Andres Operile, too põgenes täiskiirusel Frank de Boeri ja Mario Melchioti eest. Pall keerutas Edwin van der Sari võrku nii kaunilt, et telekanal Eurosport valis Operi tabamuse koguni päeva ilusaimaks. "
Küsimus. Miks ülavolev tekst asjasse puutub?
Ps. Kas väravat on kuskilt võimalik näha?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar