Orginally posted by jots
Tähendab lugesid mu eelmist postitust - kui asja eriti ei jaga siis pole mõtet rääkida. Muidu kõik normaalne ainult Borisssov ei mängi Levadias.
Ja värav oli tingitud poolaka rämedast eksimusest.
Ja natuke imelik on nimetada mängu rabedaks, kui 75% esimeset poolajast hoidis Flora palli ja ehitas mängu lühikese sööduga üles.
Krt, ma üldse ei saa paljudest tegelastest aru, kas te vaatasite mängu või onaneerisite?
Tähendab lugesid mu eelmist postitust - kui asja eriti ei jaga siis pole mõtet rääkida. Muidu kõik normaalne ainult Borisssov ei mängi Levadias.
Ja värav oli tingitud poolaka rämedast eksimusest.
Ja natuke imelik on nimetada mängu rabedaks, kui 75% esimeset poolajast hoidis Flora palli ja ehitas mängu lühikese sööduga üles.
Krt, ma üldse ei saa paljudest tegelastest aru, kas te vaatasite mängu või onaneerisite?
Ma ei istunud küll selle värava taga kuhu Larsen kolli lõi ja ei saa sulle 100% väita , et väravavaht ei eksinud.Küll aga nägin täpselt , et pealöök mille Larsen (mitte Hamre , nagu sina arvasid) oli soorituselt SUPER. Kui Jaroszevski oleks ka väravajoonel seisnud , ka siis oleks seda palli olnud väga raske päästa, sest löök oli täpselt lati alla.
No sinu palju kiidetud lühikese sööduga mängu ülesehitust ei paistnud küll mitte kusagilt (vähemalt esimesel poolajal).Küll aga hiilgasid regulaarsete valesöötudega küll Saviauk küll Allas ja eriti Tarassenkov.
Rõõmu valmistas see , et Tibu pani vaid ühe kirve (st. lõi palli tribüünile) ja tegelikult oli tema see , kes Flora viigist (võibolla isegi kaotusest päästis).Erinevalt sinust nägin omakorda neid situatsioone juba väga lähedalt.
Onaneerimise kohapealt jätan sulle vabad käed.
Kommentaar