Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Jah, milleks materdada. Kui võeti satsi, siis on hetkel parimad, kes täiendust meeskonnale toovad. Lihtne. Usun, et Pasi tunneb oma tööd
Henrile soovin edu.
Mida sinu uurimustöö endast kujutab? Tegid paar kõnet sõpradele ,kes nendega kunagi mängisid ja kes nüüd õltsi ja suitsu panevad ?
Ja kellega sa ütlse neid võrdled .Ma ei saa nagu aru ,mis tähendab ülepaisutatud? Eesti mõistes on nad omavanuste parimate seas.Kas sellest ei piisa ,et esindussatsiga koos treenida?
Need minu sõbrad on Meistriliiga klubide huvisfääris, tegelikult. Ning noortest ei ole ma näinud vaid Sinilaidi mängimist (aga noh ta istus vist suht palju pingil ka? )
Sinilaidi kohta juba eelnevalt nagu PraS'ki märkis on isegi temaga liigas mänginud poisid üllatunud, et põhisatsi võeti...
Anier on ülepaisutatud selles mõttes, et ega tema midagi ise väga ära ei tee. Kui pall toimetatakse temale värava ette, et ta selle ühe puutega väravasse toimetaks, siis jah seda ta suudab, kui just kaitsja teda kinni ei saa. Ise ta liiga palju palliga ära ei tee. Aga jutt on küll, et tegemist imeründajaga... seda kohe kindlasti ta ei ole.
Ja tegemist pole mingisuguse maha tegemisega... Väga hea, et noori premeeriti tubli töö eest põhismeeskonda lisamisega, muretsemiseks on mul lihtsalt nii palju ehk põhjust, et hoian siiski püialt Florale. Ja tõepoolest ei soovi näha siis võistkonnas mängijaid, kelle reaalne tase ei küündi Meistriliiga tagumise otsa klubidest kõrgemale. Floralt ootaks siiski Eesti tipptaset ja seda alati.
Aga noh las noored nuusutavad seda põhimeeskonna õhku. Varsti peavad ju ka areenile asuma ja Florale vääriliselt mängima hakkama. See hooaeg neist aga midagi ilmselt ei tule, hea kui platsilegi pääsevad (eelkõige 90-aastakäik siis). Igatahes meelsamalt tervitan Kallastet, Anieri, Toometit jne meeskonnas kui mingied paksukesi nagu Janek Kalda vms
Ja palun! Olge mehed ja tõestage oma mänguga, et ma eksin! Mul pole selle vastu mitte vähimatki!
Jah, milleks materdada. Kui võeti satsi, siis on hetkel parimad, kes täiendust meeskonnale toovad. Lihtne. Usun, et Pasi tunneb oma tööd
Henrile soovin edu.
Kordan oma väidet. See asi otsustati juba eelmise hooaja keskel. Ei ütleks et nad paremad on selles süsteemis.
Krt Levadia ei poputa oma noori vaid laseb neil küpseda väga kuldseks ja siis hakkab neid kasutama. Ainuke vahe flora ja levadia vahel ongi see, et ühes otsustab treener mängijate saatuse üle ja teises mitte. Kurb.
Kordan oma väidet. See asi otsustati juba eelmise hooaja keskel. Ei ütleks et nad paremad on selles süsteemis.
Krt Levadia ei poputa oma noori vaid laseb neil küpseda väga kuldseks ja siis hakkab neid kasutama. Ainuke vahe flora ja levadia vahel ongi see, et ühes otsustab treener mängijate saatuse üle ja teises mitte. Kurb.
Kas vihjad sellele, et Levada keelas tuntud kolmikul mullu Levadias treenida ja mängida?
Kas vihjad sellele, et Levada keelas tuntud kolmikul mullu Levadias treenida ja mängida?
Need mängijad otsustasid mitte levadiaga lepingut pikendada. Floras on ka ere näide kuidas mõni vend välja visati, kui ta keeldus lepingut pikendamast. Ma räägin pigem sellest, et kes valib mehed kes uuel hooajal meeskonnas mängimas on. Tõesti üks erand on.
Nägin kalevis mängimas ja ka eelmine hooaeg juhtusin Valga mängudele.. Kuid kui juba samasüsteemi mängijad ning ka teiste klubide pallurid imestavad, et sellised poisid flora satsis siis pole ma ainuke ohmoon või mis?
esiteks,pole mõtet siin noori maha teha.andke enne aega neile ikka.
teiseks, arvan, et poisid ise ei käinud pakkumas ennast flora meeskonda, vaid nad valiti sinna, niiet pole mõtet rääkida, kui halb ja mõttetu mees keegi on ja miks nad valiti jne.
mulle vägisi tundub, et paljud siin on kadedad lihtsalt.
esiteks,pole mõtet siin noori maha teha.andke enne aega neile ikka.
teiseks, arvan, et poisid ise ei käinud pakkumas ennast flora meeskonda, vaid nad valiti sinna, niiet pole mõtet rääkida, kui halb ja mõttetu mees keegi on ja miks nad valiti jne.
mulle vägisi tundub, et paljud siin on kadedad lihtsalt.
Äkki pole tegemist kadedusega, ehk on Kentil õigus?
Nonii. Väga hea uudis. Ammu olen mõelnud, millal Siksten selle lolluse lõpetab ja oma talenti mujal näitab. Hea, et selleks Flora on.
Kommentaar