Replying to Topic \'FC Flora kohtumised\'
Erki Noole Fännklubi käis Austraalias oma iidolile kaasta elamas, sest viimane osasel seal peetud olümpiamängudel. Eesti koondise kohtumine USAga aastal 1994 oli sõprusmäng, nagu seda on ka kohtumine Hiinaga. Kui Erki Noolel oleks tavaline külavõistlus Austraalias olnud, siis poleks seal ka fännklubi nii suurejooneliselt esindatud olnud.
Seega pole see võrdlus sul kuigi asjakohane.
Samuti saavad Noole fännid näiteks sellistele pikkadele reisidele seepärast rohkem rõhuda, et nende fännataval on palju harvemini võistlused, kui seda on mingil konkreetsel jalgpallimeeskonnal. 10-võistluses on tavaliselt kord aastas tiitlivõistlused, lisaks Götzise-üritus ning Talance. Seega pole mõtet jalgpallifännidele ette heita, et nad ühe sõprusmängu pärast ei läinud USAsse ega kavatse lenneta Hiinasse. Jalgpallikoondisel on peale nende veel küllalt välismänge, kuhu poolehoidjad lähevad.
Jalgpall pole spordi A ja O. On olemas jalgpall ning sport (kergejõustik, suuskamine, korvpall, vehklemine jne, jne).
PS Erki Nool on ka minu jaoks väga sümpaatne sportlane.
Originally posted by yheksa
Seesama ErkiNoole fännklubi käis oma lemmikutel kaasa elamas Austraalias.. palju jalkafännid saavad esineda sellega, et nad on käinud maakera kuklapoolel oma lemmikutel kaasa elamas? Okei... meie koondis ei ole Austraalias mänginud, kuid ka Ameerika ning praegune Hiina reis jääb vist tegemata?
Ja, et jalkafännid on KÕIGE kaugem reisinud, selles julgen ma küll kahelda.
Seesama ErkiNoole fännklubi käis oma lemmikutel kaasa elamas Austraalias.. palju jalkafännid saavad esineda sellega, et nad on käinud maakera kuklapoolel oma lemmikutel kaasa elamas? Okei... meie koondis ei ole Austraalias mänginud, kuid ka Ameerika ning praegune Hiina reis jääb vist tegemata?
Ja, et jalkafännid on KÕIGE kaugem reisinud, selles julgen ma küll kahelda.
Seega pole see võrdlus sul kuigi asjakohane.
Samuti saavad Noole fännid näiteks sellistele pikkadele reisidele seepärast rohkem rõhuda, et nende fännataval on palju harvemini võistlused, kui seda on mingil konkreetsel jalgpallimeeskonnal. 10-võistluses on tavaliselt kord aastas tiitlivõistlused, lisaks Götzise-üritus ning Talance. Seega pole mõtet jalgpallifännidele ette heita, et nad ühe sõprusmängu pärast ei läinud USAsse ega kavatse lenneta Hiinasse. Jalgpallikoondisel on peale nende veel küllalt välismänge, kuhu poolehoidjad lähevad.
Aga üldiselt on vist vaidlus möttetu inimestega, kes arvavad, et jalgpall on spordi A ja O
PS Erki Nool on ka minu jaoks väga sümpaatne sportlane.
Kommentaar