Mängis eelmisel aastal teise poole laenuga Ajaxis.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Alo on läinud ja meile tähendab see seda ,et kaitseliin jääb palju nõrgemaks. Mina küll Flora sees asendust ei tea.Jalgpall ei ole selline mäng ,kus keegi äkki tuleb ja üllatab ,kui siin ennist Roopsi mainiti siis tema küll välja ei vea. Levadial on just kaitses väga palju kogenud mängijaid.
Reedel siis esimene väike nagistamine. .
Ei usu ,et Pasi seda müüki heaks kiitis aga temalt ju keegi ei küsi.FCF Forever
Kommentaar
-
Mis sellest Flora kaitseliinist üldse saab?
Vasakkaitsja positsioonile on ainult Sidorenkov, kuid Sidolgi lootust saada välismaale. Veel on muidugi Taska, kuid tema küll kullaheitluseks välja ei vea. Keskele on Post - Roops, mis samuti pole tugevaim paar ning paremale Allas. Pole just kõige ahvatlevam, aga eks hooaeg annab parema pildi.
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustMis sellest Flora kaitseliinist üldse saab?
Vasakkaitsja positsioonile on ainult Sidorenkov, kuid Sidolgi lootust saada välismaale. Veel on muidugi Taska, kuid tema küll kullaheitluseks välja ei vea. Keskele on Post - Roops, mis samuti pole tugevaim paar ning paremale Allas. Pole just kõige ahvatlevam, aga eks hooaeg annab parema pildi.
või siis hoopis Allas+Reim, aga see paar jääb vist veidi lühikeseks...
Kommentaar
-
Algselt postitas brandisco Vaata postitusteks selle kaitsega väiksed jamad ole jah..2 keskkaistjat läks Alo ja Tommi
no Post veab välja ma arvan aga Roopsi kohapealt ei tea aga noh eks vaatab, mis hooaeg toob.Loodam, et tuleb see 8 tiitel lõpuks ära.
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustPalju meid homsele treeningmängule saab tulla? Kui sellist ilma peaks nagu täna siis oleks ju suurepärane . Levadial on kindlasti väike edu ,sest nad on päris tugevaid mänge saanud mängida.
kahjuks homme ei saa aga tehek kõva lärmi ja teeme levadiale säru.FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas brandisco Vaata postitustkahjuks homme ei saa aga tehek kõva lärmi ja teeme levadiale säru.
Et teemast mitte väga kõrval minna, siis ise olen staadionil kohal ning hiljem ehk kirjutan ka väikese ülevaate.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar