Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Mäng oli suhteliselt ühekülgne. Esimene poolaeg mängis Levadia alla tuult ja paaril korral oli Flora kaitse päris saamatu. Lihtsalt ei löödud ära. Nahk lõi pendla mööda, kuid siis suutis karistuslöögist Levadia juhtima viia. Ilusti lõi, maapõrkega. Esimene poolaeg ei suutnud florakad mitte midagi korda saata. Väga mannetult mängisid, kuigi väljak oli jube libe ja lumine. Levadia samas ei löönud mitmeid võimalusi ära. Kink tegi ilusa avapoolaja. Marmor rassis kõigest väest.
Teine poolaeg oli enamik lumest väljakul ära tallatud ja Levadia jätkas surumist. Kuresoo oli minu meelest äärel väga kehv. Koguaeg teeb oma ühte liigutust ja võtab vasaku jala peale ning üritab tsenderdada, kuid tsenderdamisteks tema lööke küll nimetada ei saa.
Ühesõnaga kokkuvõtvalt, mängis Levadia, uinus Flora. Flora kaitse ei olnud just kõige parem, lasti liiga kergelt läbi. Mis kõige rohkem häiris oli Orgla. Kui see vend hakkab mänguaega saama, siis on seis väga nutune. Täiesti andetu väravavaht on. Väga kesiselt mängis.
See on puhtalt minu arvamus, kui keegi vaidleb vastu, siis palun väga!
Tegelikult oli A le Cog Arena katuse all ja EJL-u koridoris u 30 inimest veel mängu jälgimas.
EJL-i korrus oli ekspertidest pungis, treenereid igast võistkonnast. kõik olid kohale tulnud. Ainsana, lisaks mängivate võistkondade treeneritele, oli väljas tribüünil Frank Bernhardt, kes ütles, et kui mängijad peavad sellise ilmaga mängima, siis miks mina peaks soojas pealt vaatama.
EJL-i korrus oli ekspertidest pungis, treenereid igast võistkonnast. kõik olid kohale tulnud. Ainsana, lisaks mängivate võistkondade treeneritele, oli väljas tribüünil Frank Bernhardt, kes ütles, et kui mängijad peavad sellise ilmaga mängima, siis miks mina peaks soojas pealt vaatama.
Kui Frank nii ütles siis minu lugupidamine . Igatahes olgu tema treenerioskustega nagu on aga oma suhtumisega näitab ta paljudele koha kätte. Olin just nädal aega Saksamaal ja puutusin väga palju kokku jalgpalli ja sellega seotud inimestega. Need inimesed kõik peavad üksteisest lugu ja hoiavad kokku.
Kommentaar