Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
muide 6-ndal aprillil kutsun teid ko~iki piirilinna, joome o~lut, vaatam jalgpalli hehe :-)
Täname kutsumast aga praegu on veel vara öelda ! See on pühapäevane päev ja tähendab ,et järgmisel päeval on enamikul tööpäev . Sõltub ka sellest ,kui palju on huvilisi ,et buss tellida.
muide 6-ndal aprillil kutsun teid ko~iki piirilinna, joome o~lut, vaatam jalgpalli hehe :-)
Täname kutsumast aga praegu on veel vara öelda ! See on pühapäevane päev ja tähendab ,et järgmisel päeval on enamikul tööpäev . Sõltub ka sellest ,kui palju on huvilisi ,et buss tellida.
14 mai on aga tööpäev. kui Trans mängib Floraga Tallinnas, aga ikkagi ma tulen 101%, loomulikult kui mnuga midagi ei juhtu...
a see võib su tervisele kehvasti mõjuda,kuna su sõnavõtmiste peale nii mõnigi tahaks sinuga silmast silma kohtuda
ise eelistan õllekannu taga asju klaarida
Restoraan Baltika....hmm, see on see mis ammu kinni juba vä? Ei tea ei tea, aga pole käinud :-) Kui keegi kohtuda tahab siis tulgu...Ainult et kui neid väga palju on siis mul ei jätku pappi õlled välja teha...Kui tahad õlle taga asju arutada siis tule, siin leidub kohti kuhu minna :-)
14 mai on aga tööpäev. kui Trans mängib Floraga Tallinnas, aga ikkagi ma tulen 101%, loomulikult kui mnuga midagi ei juhtu...
Mis suga ikka juhtub . Lihtsalt tagasi sõidad autos ,millel ilutulestik katusel ja punane rist küljel.
Tulemus on mulle igatahes pettumus . Klubi sai eelmisel aastal meistrivõistlustel vist 7.koha ,kui ma ei eksi. Selliste käest 3-0 kotti saada on ikka väga sitt tulemus. Ega siis nenede meitriliiga pole mingi maailma tase . Eeldan ,et nõrgem ,kui Taani . Kardan ,et ka koondis ei tee suurt midagi ära. Võibolla oli oma osa jälle väravavahil ja kaitsel. Ei tea ,eks kuuleb.
Tulemus on mulle igatahes pettumus . Klubi sai eelmisel aastal meistrivõistlustel vist 7.koha ,kui ma ei eksi. Selliste käest 3-0 kotti saada on ikka väga sitt tulemus. Ega siis nenede meitriliiga pole mingi maailma tase . Eeldan ,et nõrgem ,kui Taani . Kardan ,et ka koondis ei tee suurt midagi ära. Võibolla oli oma osa jälle väravavahil ja kaitsel. Ei tea ,eks kuuleb.
Minu jaoks suht ootuspärane tulemus. Flora vorm pole vähemalt Sodruzhestva mängude põhjal otsustades suurem asi. Lisaks mängiti esimene mäng sel aastal muruväljakul. Ajavahe. Rähn kaitses. Sellest vist piisab.
Flora ettevalmistusperioodi mängud on küll veitsa kehvasti läinud minu arvates. Ootasin Floralt rohkem võite. Aga kui treener on rahulik ja ütleb et kõik on korras, siis peab seda uskuma. Eks meistritiitli peale tuleb Levadiaga väga kõva võitlus.
Kommentaar