roomlased küll aarialased polnud
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustroomlased küll aarialased polnud
Kommentaar
-
Algselt postitas Jürvi-Hool Vaata postitustma ei tea kus me oleme, et kätt ei tohi üles tõsta, aga samas ma ei tea ka mida need kutid hüüdsid ja kuidas muidu käitusid. igatahes "üheselt mõistetav" my ass.
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustSeal vist Ljevadija "fännid" tahavad kakelda ka, niiet Sen pääseb oma karistuse realiseerimisest.FCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas Alarikh Vaata postitustKui sa ei tee praegu nalja siis.. marss raamatukokku!
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustSeal vist Ljevadija "fännid" tahavad kakelda ka, niiet Sen pääseb oma karistuse realiseerimisest.
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustOkei, homme on mäng, aga rõhutaks seda, et on tasuta sissepääs ja kutsuge oma sõpru ka! Siis teeme nii platsil kui tribüünidel säru Levadiale!
Kommentaar
-
Algselt postitas yheksa Vaata postitustMuide möni, aga kindlasti ainult möni, foorumikasutaja on vanem kui 18 ja noorem kui pensioniiga.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas kalashnikov Vaata postitustEi suuda enam, pean jagama seda fantastilist pilti
http://img210.imageshack.us/my.php?image=casbmw5.jpg
Mis mulle eriti meeldib on see et normaalsed FCF fännid (keda on tegelikult palju) ja klubi juhtkond vaikivad nagu kõik on korras ja tegemist on tavaliste "jalgpallisõprageda"
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar