Pasi ütles eilsetes Iltalehe spordiuudistes, et soovib tuleval aastal hakata tegelema noorte palluritega 17-20 aastastega, et neid töödelda täpselt nõnda, et neist tulesid head ja nad ka ise tahaksid kuhugi edasi jõuda selle nimel maksimaalselt pingutades. Selle kõrval tõi ta näite Alo Bärengrubist, kes hetkel on Bodoga norras kolmandad ja Lindpere, kellel sammuti väga hästi läheb seal. Seega võib arvata, et novembris lõpev leping jääb Pasil Floraga viimaseks, enne kui se lõpeb tahab ta kindlasti ka endast ja poistest maksimumi näha meistritiitlit võites.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
"The more we sweat in training, the less we bleed in battle"
http://runplus.wordpress.com
"Fitness is a battle, welcome to the front line"
-
Teisipäeval saame siis omale UEFA Cupi vastased teada.Üks võimalikest on Man City, .isiklikult ma neid aga ei tahaks .Ma pole mingi inglise jalgpalli kummardaja nagu meil suures osas on kombeks. Mind huvitab ikkagi edasipääs järgmisesse ringi või siis mõnus vastasseis naabritega Lätist,Leedust või Soomest.FCF Forever
Kommentaar
-
Naabritega mängides ei oleks eriti head väljavaated meil ...The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustTeisipäeval saame siis omale UEFA Cupi vastased teada.Üks võimalikest on Man City, .isiklikult ma neid aga ei tahaks .Ma pole mingi inglise jalgpalli kummardaja nagu meil suures osas on kombeks. Mind huvitab ikkagi edasipääs järgmisesse ringi või siis mõnus vastasseis naabritega Lätist,Leedust või Soomest.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jaak Vaata postitustedasipääsu mõttes oleks abiks,kui saaks vastu Haka või Olimpsi.Aga ega Floral niimoodi ometi ei veaRise and rise again until lambs become lions!
Vaprus - Athletic Club - Rosenborg
Kommentaar
-
Loosiga jah ei ole meil (Floral) vist küll kunagi vedanud.Õigemini mina lihtsalt ei mäleta seda enam kuigi olen viimase 17 aasta jooksul kõiki Flora euro kodumänge oma silmaga näinud.Samas jälle on Faneral loosiga mitu korda jopanud mingite islandi vaalapüüdjatega aga noh Fanera sittus muidugi ennast täis.
Ei usu ,et meil praegu viletsam koosseis on kui eelmisel aastal ,kus me vist esimesest ringist saime edasi ja Valerengaga mängisime samuti päris hästi.FCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustLoosiga jah ei ole meil (Floral) vist küll kunagi vedanud.
Kommentaar
-
Algselt postitas lock Vaata postitustei vedand ka seekord vist, Djurgarden on opponnet
kui läti liiga eelviimast vastu ei saanud, siis võinuks vähemalt MCity saada
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar