äkki keegi floralane sebib mulle juksi kaudu särgi? ühe korra helistas mingi kuuaega tagasi aga siis polnud telefoni käepärast. pärast seda pidi ise helistama. tahaks oma võitu kätte saada ikkagi..
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas Evu Vaata postitustäkki keegi floralane sebib mulle juksi kaudu särgi? ühe korra helistas mingi kuuaega tagasi aga siis polnud telefoni käepärast. pärast seda pidi ise helistama. tahaks oma võitu kätte saada ikkagi..forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustKas Esiliiga reglamendis on selline kohustus ,et meeskonnal peab arst kaasas olema? Täna Floral igatahes ei olnud arsti ega ühtki muud abivahendit ,millega natukegi vigastatud kohtadel valu leevendada. Lihtsalt jube krt. ,kas mängijate tervis on klubi juhtkonnal täiesti pohhui või? Lihtsalt masendav ja häbi on vahest olla oma klubi fänn.
Huvitav kas on üldse mujal maailmas,et konkureerivatel klubidel sama peatreener?
Kommentaar
-
ilmselt tuleb asi sellest, et klubis on rahadega kitsas käes. ma ei tea sellest suurt palju rääkida, kuid olen teadlik sellest et klubist on lahkunud mõni töötaja kellel saamata pisut üle poole aasta palk + väidetavalt olla ka mingi sisehall võlgade kateks ära võetud. siit võib lihtsalt arvata, et hoitakse arstide pealt kokku, et pisutki mängijatele midagi maksta."The more we sweat in training, the less we bleed in battle"
http://runplus.wordpress.com
"Fitness is a battle, welcome to the front line"
Kommentaar
-
Algselt postitas Wuppi Vaata postitustilmselt tuleb asi sellest, et klubis on rahadega kitsas käes. ma ei tea sellest suurt palju rääkida, kuid olen teadlik sellest et klubist on lahkunud mõni töötaja kellel saamata pisut üle poole aasta palk + väidetavalt olla ka mingi sisehall võlgade kateks ära võetud. siit võib lihtsalt arvata, et hoitakse arstide pealt kokku, et pisutki mängijatele midagi maksta.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Evu Vaata postitustKas Henri Anier saab ka palka? Kui palju umbes?Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Nojah, ikka juhtub. Aga Pilt lõi sisse, Nuutu ka (1 lõi mööda), ma lõin ka sisse ja 1 tüüp lõi napilt üle.
Pilt oskab väga hästi pennusid lüüa.
Brandisco kaitseks võin öelda, et pall oli libe, stata on pask (penalti täpp on sissevajunud), õnne ka polnud.
Kahju, et ta viimase löögi latti lõi, oleks Red Bulli saanud kõvasti kaanida.
Kommentaar
-
Algselt postitas buub Vaata postitustBrandisco põrus penaltites.
Kommentaar
-
Algselt postitas Evu Vaata postitustKas Henri Anier saab ka palka? Kui palju umbes?Olen see kes olen
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar