Ikka saab, isegi Valgas peaksid saama.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas billy t Vaata postitustiirimaalt saan lambaid teile sebida
Kommentaar
-
selgunud on Flora koosseis, kes sõidab Rootsi.
Ahjupera Jarmo
Aksalu Mihkel
Anier Henri
Hakola Juha Pekka
Hurt Martin
Kams Gert
Kasimir Siksten
Koogas Andres
Mošnikov Sergei
Pedõk Stanislav
Post Sander
Reim Martin
Sidorenkov Andrei
Vanna Tõnis
Vunk Martin
Peatreener: Pasi Pentti Rautiainen
Treener: Karel Voolaid
Arst: Kaspar Rõivassepp
Füsioterapeudid: Ilo Rihvk ja Taavi PõderFC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas Evu Vaata postitustYes, that's Flora's squad aganist Djurgarden. Striker Zahovaiko and defender Allas don't go to Sweden because of injury.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustÄra ütle nii.
See on ainult minu arvamus.
Anieri poiss on andekas ja temast võib küll asja saada. Ilus oli vaadata kui ta esiliigas lõi Tammeka duublile ühes mängus 5 kolli.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jürvi-Hool Vaata postitustKeegi küsis palkade kohta. Kui midagi muutunud ei ole, siis Pohlak maksab(kui üldse maksab, eks ) noortele mingit miinimumi.
Kommentaar
-
Kusagilt lugesin ,et homme ootab meid Rasundal ligi 10 tuhat pealtvaatajat, eks näis. Flora kontorist öeldi aga ,et teiseks mänguks on Djurgarden 500 piletit Arenale tellinud. See oleks juba kõva sõna.Arvestades kui pikad on minu kuningriigis jalgpalli traditsioonid siis võib seda isegi uskuda.
P.S. Kas rootsi sõitvatel laevadel on wifi ? Oslkab keegi öelda?FCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustKusagilt lugesin ,et homme ootab meid Rasundal ligi 10 tuhat pealtvaatajat, eks näis. Flora kontorist öeldi aga ,et teiseks mänguks on Djurgarden 500 piletit Arenale tellinud. See oleks juba kõva sõna.Arvestades kui pikad on minu kuningriigis jalgpalli traditsioonid siis võib seda isegi uskuda.
P.S. Kas rootsi sõitvatel laevadel on wifi ? Oslkab keegi öelda?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar