Algselt postitas vendetta
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas DIF Vaata postitustWhy the small squad to Stockholm? Thats not even a full subs-bench! I think you can have 7guys on the bench in uefa matches! Dont you have anymore players?
Kommentaar
-
Algselt postitas mara Vaata postitustEn sak som är säkert att det blir manga mal
Kommentaar
-
Algselt postitas Evu Vaata postitustTäna mängisin Flora särgiga trennis, hullult sitasti läks.FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas Evu Vaata postitustSoccernetis oli, aga mulle tundus, et trennikaaslased polnud lihtsalt nii kiired harjuma särgiga. Aga mõnus särk on sellegipoolest.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Klubi juhendaja Pasi Rautiainen kaitses ennast: "Miks võtta noori kindlalt pingile istuma? Tean, keda kasutada võin – kolm väljakumängijat varus on täiesti piisav. See ei ole turismireis, vaid tähtis eurosarja kohtumine."
õhtulehtAm Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar