No tõesti, mis selle asja mõte on et koguneda kahte kohta, kus mõlemas vähe rahvast. Näidake et olete üks fännigrupp ning teie puhul on olemas ühtekuuluvus. Tammsaare mõte ei ole paha, kuid kui esmalt võeti vastu Tommi grill, ning enamus liiguvad sinna, siis usun et ei ole Tammsaarel mõtet. Muidugi ise teate, mis teete.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Põhjus ,miks näiteks mina ei taha tulla Tammsaare parki on lihtsalt selles ,et seal ei saa kuidagi seadust rikkumata vabalt õlut juua. Ja kuna ilm on ennustuste kohaselt kuumem ,kui täna siis oleks see lihtsalt enesepiinamine.
Muid odavamat sorti vabaõhukõrtse ma tee ääres ei näe ja kusagile vanalinna rahakotile mõrva tegema ma ei lähe.
Ühesõnaga ,kes tahab koguneb pargis ,kes tahab koguneb Tommi grillis
Oleks võinud ju ka vana hea kohvik-trammi tellida aga nüüd on juba hilja.
Küll me kusagil Pärnu mnt-l kokku saame ,kui Arenale liigume..FCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustPõhjus ,miks näiteks mina ei taha tulla Tammsaare parki on lihtsalt selles ,et seal ei saa kuidagi seadust rikkumata vabalt õlut juua. Ja kuna ilm on ennustuste kohaselt kuumem ,kui täna siis oleks see lihtsalt enesepiinamine.
Muid odavamat sorti vabaõhukõrtse ma tee ääres ei näe ja kusagile vanalinna rahakotile mõrva tegema ma ei lähe.
Ühesõnaga ,kes tahab koguneb pargis ,kes tahab koguneb Tommi grillis
Oleks võinud ju ka vana hea kohvik-trammi tellida aga nüüd on juba hilja.
Küll me kusagil Pärnu mnt-l kokku saame ,kui Arenale liigume..Parem georg otsas kui Paul keres.
Kommentaar
-
Hõumid, polnud üldse tahtlik see kahte gruppi ajamine, lihtsalt käis peast läbi mõte ikkagi pargis koguneda ja tegin ka kohe ettepaneku. Eeldades, et äkki Tommi Grilli poolt olevad tegelased siiski ümber mõtlevad. Kui enamus on ikkagi ühe asja poolt, siis teeme ära, ega hakka teist kogunemispaika määrama.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar