Piletilevi.ee - st vaadates siis tundub et sooduspiletit polegi, s.t kõigile 100?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustPiletilevi.ee - st vaadates siis tundub et sooduspiletit polegi, s.t kõigile 100?
Edit. Jõudsid ette, haa.
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustPiletilevi.ee - st vaadates siis tundub et sooduspiletit polegi, s.t kõigile 100?
Soodushinnaga (50.-) piletid õpilastele ja pensionäridele on müügil kohapeal.
Piletilevist copysin.
Aga ma usun, et üliõpilastele siiski ka see 50 eeki kehtib kuid pead ei annaIf you're in the penalty area and don't know what to do with the ball, put it in the net and we'll discuss the options later.
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitust
edit: küsin siis korra veel.. kas 50ne sooduspilet kehtib ka üliõpilastele?
Kommentaar
-
Algselt postitas jansa Vaata postitust..kas seal TommyGrillis üks kena Tallinna tüdruk mingiaeg tagasi (eelmine sügis/talv?) hinge ei heitnud .. olla midagi joogiklaasi sisse pandud vms. Hollykast veel tuli ja teel koju ta oli ... hull koht ma ütlen - hull koht!
aga see eest on see üks väheseid kohti,kus saab põhimõtteliselt 24/7 täiesti korralikult süüa!
Kommentaar
-
Algselt postitas Elari#3 Vaata postitustAh mul kah savi,tulen homme peale viite Tammsaare parki .Mis kellast sealt liikuma hakatakse?
Ja, nagu Kunn ka eelpool mainis, võiks need mõned Tommi Grilli triibulised meiega tee peal ühineda.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar