Kes kirjutas ja millistest fännidest ?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Postimehe võrguväljaandes lugu igaljuhul üleval -
Kommentaar
-
ot:
praeguseks juba mitte-oluline
Tommi Grill Lõunakeskuses (Vana-Lõuna 4)
seal läheb autotee kahe maja vahelt samuti, väike omamoodi tunnel
Algselt postitas jansa Vaata postitust..kas seal TommyGrillis üks kena Tallinna tüdruk mingiaeg tagasi (eelmine sügis/talv?) hinge ei heitnud .. olla midagi joogiklaasi sisse pandud vms. Hollykast veel tuli ja teel koju ta oli ... hull koht ma ütlen - hull koht!
aga need kohad on neiu surmaga siiski l6dvalt seotud, sest mariliis tammerik oli tavaline
narkomaan
«Pealtnägija» käsutuses olev kriminaalasja lõpetamise määrus viitab, et Mariliis polnud paraku nii ingellik nagu paistis. Must-valgel seisab, et vaid kaks päeva enne oma surma leiti Mariliis Tallinna kesklinnas tugevas uimastijoobes, mille eest talle tehti protokoll, ning neiu surma järgne ekspertiis avastas tema organismist fentanüüli, mis on pigem karm süstlauimasti.GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustHomme siis kl 17.00 TAMMSAARE PARGIS. Tulge kindlasti sinna. Floral on meie, teie ja teie sõprade abi vaja, et Djurgardenit võita!Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustEi tea jah miks küll keegi kaktuste fännirühmaga liikuda ei taha. Terve see praegune punt on enamuses imetsillid või parmud. Mina lapsevanemana hoian oma võsukest sellistest madalalubalistest eemale. Vaadake peeglisse.
Kommentaar
-
-
Algselt postitas Diana Vaata postitustOh jah, kuna tundub, et päris paljud pooldavad Tammsaare-ideed, teeme pargitralli ära. Liiguks jah ca tund enne mängu ehk kell 17:45. Siis jõuab veel kohapeal hääled lahti laulda ja lipud üles panna.
Ja, nagu Kunn ka eelpool mainis, võiks need mõned Tommi Grilli triibulised meiega tee peal ühineda.
TommiGrilli ei tahaks ennast ära peita, koht tõesti sama nagu idakeskus ainult selle vahega et statkale lähemal.
Kell 2 läheme raekoja platsi, vaatame loomaaia üle ja 3 ajal maandume Revalcafe's, ( www.revalcafe.ee ) pärnu mnt ja süda tn ristis.
Seal saab väljas istuda, lipud üles riputada ja söögid-joogid ka norm hinnaga
( õlu 40 eeku )
Seal ootame ära ka Tammsaare tegelased ja liigume koos edasi!
naanaanaanaananaaaaaaaaaaaaaaa, naanaanaanaananaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
FLORA !!!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar