Algselt postitas Elari#3
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas kesa Vaata postitustMis siin enam pikalt jahuda, peidan Flora särgi ja salli sügavale fännisahtli põhja paremaid aegu ootama.
Eks kaevan staffi välja kui kunagi tulevikus on kõikvõimalikud turvad ja politseid oma kompleksid välja elanud, et saaks rahulikult staadionimelu nautida, mitte järjekordselt jõuorganite jõudemonstratsioonide tõttu deprekasse vajuda.
Ja jõudu Tohvrile tema missioonis rassismivastases võitluses.
kas mitte tohverist ei saanud see kõik alguse??? võttis soomlase salli ära ja hakkas provotseerima???
Kommentaar
-
Algselt postitas meesmuiste Vaata postitustMinu meelest on vist hetkel Eesti jalgpallis see üks võtmemoment, kus on oht suuremagrupiliste ultrate tekkimiseks. Kui õigesti talitada võib seda vältida ja pikaks ajaks rahu saada. Sündmused ju progresseerunud alates Läti sündmustest ja sellest Seni ja Kunni jamast Levadia "toetajatega". Lisaks on täheldatuid ultraid/natse nii Levadia kui Flora fännide hulgas.
Kommentaar
-
Kus see Tohvri hetkel mängib???kui sellel klubil on austus jalgpallifännide vastu siis võiks tohvri klubist välja visata.võib ikka mõni haigeollaLast edited by Amadeus; 01.08.08, 15:34.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustKus see Tohvri jobu hetkel mängib???kui sellel klubil on austus jalgpallifännide vastu siis võiks tohvri klubist välja visata.võib ikka mõni haige munn olla
Kommentaar
-
Algselt postitas Sennoh kirjutaks paar sõna selle peale ka.
need pollari ahvid tõmbasid mind autosse, autos peksid mind, siis saatsid teise autosse kus oli koerad, õnneks saan koertega hästi läbi ja koerad olid suht rahulikud. samas need mendivärdjad irvitasid kui ma koeri rahustasin.
Paluks kes seda intsidenti pealt nägid andke teada endast sest need mendiraiped ületasid ennast ikka väga ja asi läheb kindlasti kohtusse
pm või email või helistage 56250997
fuck police!!!!!!!!!!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Ramm Vaata postitustPigem minna ise kohale liigamängule ja siis keset mängu teda mõnitada kui ta väravas onMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustKus see Tohvri jobu hetkel mängib???kui sellel klubil on austus jalgpallifännide vastu siis võiks tohvri klubist välja visata.võib ikka mõni haige munn olla
Kommentaar
-
Algselt postitas Elari#3 Vaata postitustKohe nii hullusti läks :S.See ikka ei ole üldse normaalne.Ma juba pakkusin Brandonile välja,et järgmine kodumäng floral peate fännisektorisse panema suure sildi-KAS TAHATE VEEL FÄNNE NÄHA ???Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustjätke järgmisele kodumängule üldse minemata.mis saab suurim karistus olla kodumeeskonnale kui ei ole ühtegi fänni mängulthe woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustKõige nõmedam ettepanek, mida võib teha. Milles need mängijad süüdi on, päris tublisti võitlesid teised.
Aga niikaua kui eesti staadionitel valitseb oht ülereageeriva politsei-turvaja ohvriks saada või oled sunnitud pealt vaatama, kuidas kaasfänne tühja-tähja eest retsitakse, minu jalg enam üle staadioniläve Eestis ei astu.
Minu kartused peale Jurmala jama said veelkord kinnitust, Eesti Politsei ei ole karvavõrdki parem kui Läti miilitsad. Ühesugused postsovjetlikud machorambod mõlemad.
Kahju, mulle meeldib staadionimelu aga ma jälestan (politsei)vägivalda.
Milleks endale luua lisastressi.
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustAga see loosungite-teema on küll hea. Djurgardeni fännid oleks võinud appi tulla meile, oleks selle auto katusele keeranud...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar