Algselt postitas Sen
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustAinult politseid süüdistada pole mõtet. Tõenäoliselt oli nad saanud EJL ilt ja (või) Flora juhtkonnalt selged juhised kuidas käituda ja mida teha. Politseinikud täidavad ainult käske ja nüüd kõiki politseinike sõimata on ka kohatu.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustHuvitav miks siis rootslasi ei puudutud? Need tegid ju rohkem pahandust!!! Lõhnab küll selle järgi, et kuskilt on tulnud juhised. See on muidugi puhas spekulatsioon.
Aga ei tahaks siin foorumis seda lahata, tean päris palju sellest teemast ja eks vaatab kuhu see värk lõpuks välja jõuab.
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustMine tea äkki Aivar soovis tasuta reklaami. Kõik võib võimalik olla.
Ja kõige vähem tahab sellist jama Aivar.
Kommentaar
-
Täpsustame olukorda, ma kongis ei istunud siiski, kui siis vaid bussi kong.
Äraviidi kusjuures ka lipu lehvitamise pärast vähemalt nende arvates oli see üks adekvaatne süüdistus.
Aga jubeidiootsus oli küll, et mu kõrvale pandi mingi mitte käeraudadega tegelane. Andis mulle jah ühe parem haagi raisk, aga vähemalt jäi hambast ilma ja nyyd läeb pikemaks ajaks kinni, vist.
Politsei seillise mööda paneku peale võiks neid ju kohtusse kaevata?
Btw, mul pole silm sinine.
Kommentaar
-
Isiklikult minu edaspidine Eesti klubide ja koondise kodumängude külastamine sõltub otseselt, kas EJL ja Eesti Politsei suudavad luua staadionitel lisaks külalistele ka kodufännide suhtes tolerantse, professionaalse, turvajate ülereageerimisi ja fännide provotseerimist vältiva ning sõbralikult meeldiva turvakorralduse.
Kui 20.augustil jääb kõlama seisukoht, mida anti avalikkusele mõista juba peale Jurmalat, et eesti fännid on potentsiaalsed huligaanid, keda tuleb igati ohjeldada, puudub mul edaspidi igasugune soov Eesti staadionite külastamiseks.
Paraku kõik märgid näitavad, et järgmine kord olen staadionil Liege's.
Kommentaar
-
Algselt postitas Devil Vaata postitustTäpsustame olukorda, ma kongis ei istunud siiski, kui siis vaid bussi kong.
Äraviidi kusjuures ka lipu lehvitamise pärast vähemalt nende arvates oli see üks adekvaatne süüdistus.
Aga jubeidiootsus oli küll, et mu kõrvale pandi mingi mitte käeraudadega tegelane. Andis mulle jah ühe parem haagi raisk, aga vähemalt jäi hambast ilma ja nyyd läeb pikemaks ajaks kinni, vist.
Politsei seillise mööda paneku peale võiks neid ju kohtusse kaevata?
Btw, mul pole silm sinine.
...st. kas sinul löödi hammas välja või? Sel juhul juba võime "Jalgpalli fännamise tagajärjel raskemate kehavigastuste saanute"- klubi luuaRummaBastards!
Kommentaar
-
Algselt postitas jansa Vaata postitust...st. kas sinul löödi hammas välja või? Sel juhul juba võime "Jalgpalli fännamise tagajärjel raskemate kehavigastuste saanute"- klubi luua
Kommentaar
-
Algselt postitas Devil Vaata postitustei ei see tolgus, kes mind lõi jäi hamabst ilma .Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustmis sa panid sellele raisale jalaga?kas sa pääsesid ka trahvita?
Et kiiresti minema saada, olin ma 180kr trahviga nõus.
Kommentaar
-
Algselt postitas Devil Vaata postitustBtw, mul pole silm sinine.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustPanid toorest liha peale v? Eile hakkas nagu midagi looma küll.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar