Ärge siis kotkastelt pähe saage ;D .
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustÄrge siis kotkastelt pähe saage ;D .
Nu hädine 1:0,aga võit on võit ja kas Flora mängis ilma oma fännide toetusteta.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Eks peale svennsonitega mängu oli meil jälle raske ennast koguda aga nii palju ,kui mina kuulsin siis lendasid Kotkad kogu mängu jooksul vaid mõned korrad üle keskjoone. Ning ,mis vahet sel on ,mis tulemusega võideti .Meil ongi praegu väikest puhkust vaja sest ega Sillamäel samasugust lonkimist vist ei lubata.FCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustEks peale svennsonitega mängu oli meil jälle raske ennast koguda aga nii palju ,kui mina kuulsin siis lendasid Kotkad kogu mängu jooksul vaid mõned korrad üle keskjoone. Ning ,mis vahet sel on ,mis tulemusega võideti .Meil ongi praegu väikest puhkust vaja sest ega Sillamäel samasugust lonkimist vist ei lubata.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustNu hädine 1:0,aga võit on võit ja kas Flora mängis ilma oma fännide toetusteta.
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustEks peale svennsonitega mängu oli meil jälle raske ennast koguda aga nii palju ,kui mina kuulsin siis lendasid Kotkad kogu mängu jooksul vaid mõned korrad üle keskjoone. Ning ,mis vahet sel on ,mis tulemusega võideti .Meil ongi praegu väikest puhkust vaja sest ega Sillamäel samasugust lonkimist vist ei lubata.
Kommentaar
-
Algselt postitas nr 10 Vaata postitustJuhul kui Floral puudus fännide toetus siis probleem võib olla nimelt järgnevas. Eelmise aasta karikamängus Tabasalu vastu tuli välja, et Floral on sellised huvitavad fännid, et neil on ära jagatud millistel mängudel nad käivad ja millistel mitte. Ehk siis fännatavd mängud ja mittefännatavad mängud ja see kindlasti ei kuulund nende hulka. Kusjuures huvitav on see et Pärnu Vapruse fännid olid kohal nii Meistriliiga mängul Kalevi (Florakate fännatav mäng) kui Tabasalu (Florakate mitte fännatavate kategooriasse kuuluv mäng) vastu. Siinkohal au Vapruse fännidele.Parem georg otsas kui Paul keres.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sir. Nuutu Vaata postitustMida sa jahud. Hoia suukuene kinni vms.. kohal olime ja ei ole mingeid valivaid mänge. Lõpeta ära, pole vaja hakata uue teema kallal jahuma.
PS! Tõin OLETATAVA põhjuse kui küsiti, et ei tea kas fännid puudusid. Harjuta lugemist...
Kommentaar
-
pole ju vaja haukuda ka kohe!
Loogiline, et fännid on kohal ja toetavad omasid! Kusjuures, toetus Florale oli vägevam kui mõnikord liigaski (aga vbl ongi uus aeg ja uued fännid kohal ja nüüd võimsam kui varem )
Au III-liiga meeskonnale ka! Püsiti ilusti kaitses ja ei lagunenud ka neil mäng...
Rahul võivad ilmselt kõik olla!olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas nr 10 Vaata postitustJuhul kui Floral puudus fännide toetus siis probleem võib olla nimelt järgnevas. Eelmise aasta karikamängus Tabasalu vastu tuli välja, et Floral on sellised huvitavad fännid, et neil on ära jagatud millistel mängudel nad käivad ja millistel mitte. Ehk siis fännatavd mängud ja mittefännatavad mängud ja see kindlasti ei kuulund nende hulka. Kusjuures huvitav on see et Pärnu Vapruse fännid olid kohal nii Meistriliiga mängul Kalevi (Florakate fännatav mäng) kui Tabasalu (Florakate mitte fännatavate kategooriasse kuuluv mäng) vastu. Siinkohal au Vapruse fännidele.
Inimene on oma valikutes vaba ja eile oli meid kohal täiesti arvestatav hulk.
Aitäh vastasele eilse südi vastupanu eest!tulevik on tunni aja pärast
Kommentaar
-
Algselt postitas ballackväike, ütleme ausalt ebakaine mänguülevaade, aga igatahes meie käes oli pall 80% enamvähem ja ega me ei laulnud seal midagi eriti ja meid oli väga vähe. vahepeal juhtus sedagi et 5m joonel hoiti palli 10-15 sekundit järjest ja siis söödeti alles minema (peal oli samas katmas aga 4-5 mängijat).......näha oli et taheti näidata tsirkust.
Kommentaar
-
jah. edu Florale.
Kotkad olid tublid. kui keegi väidab, et Flora ei pingutanud ja hoidis vastast, siis need ei käinud kohal. pealelööke oli kümneid ja nurgalööke samuti päris palju. esimesel poolajal on Post kogu aeg kastis ja Kotkase 16-aastasel väravahil oli küllalt tegemist, et üle Posti pea neid palle püüda ja tõrjuda.
muide, vanim mängija platsil oli 43-ne Enn Läänmäe.
Kommentaar
-
Algselt postitas willane Vaata postitustjah. edu Florale.
Kotkad olid tublid. kui keegi väidab, et Flora ei pingutanud ja hoidis vastast, siis need ei käinud kohal. pealelööke oli kümneid ja nurgalööke samuti päris palju. esimesel poolajal on Post kogu aeg kastis ja Kotkase 16-aastasel väravahil oli küllalt tegemist, et üle Posti pea neid palle püüda ja tõrjuda.
muide, vanim mängija platsil oli 43-ne Enn Läänmäe.
Pedõk-ist oli mul kahju. Sai teine vist mängu jooksul suht 2 korda ainult palli näperdada. Paneks rahad kokku ja kingiks florale väravavahtide üldkasutatava ruubikukuubiku?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar