Algselt postitas ROOTSI KUNN
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Kui klubi peab oma hetke resultatiivsema mängija keset kõige pingelisemat hooaega maha müüma selleks ,et vee ja elektriarveid tasuda siis on minu meelest küll midagi väga paigast ära. Muidugi ma tean väga hästi ,et Floral on staadioni võlg kaelas ja see ei lase hingata. Aga ,kui me Posti müügi tõttu jääme ilma ka Meistritiitlist siis kumb on tähtsam klubile . Minule kui fännile ja ma arvan ,et ka teistele fännidele on karikas ikkagi tähtsam kui need 900 000 tuhat krooni. Postile endale on see muidugi samuti taevamanna ,hakkab vähemalt korralikult palka saama.FCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustKui klubi peab oma hetke resultatiivsema mängija keset kõige pingelisemat hooaega maha müüma selleks ,et vee ja elektriarveid tasuda siis on minu meelest küll midagi väga paigast ära. Muidugi ma tean väga hästi ,et Floral on staadioni võlg kaelas ja see ei lase hingata. Aga ,kui me Posti müügi tõttu jääme ilma ka Meistritiitlist siis kumb on tähtsam klubile . Minule kui fännile ja ma arvan ,et ka teistele fännidele on karikas ikkagi tähtsam kui need 900 000 tuhat krooni. Postile endale on see muidugi samuti taevamanna ,hakkab vähemalt korralikult palka saama.
Ja Flora stiil on ju olnud aastaid sama: kui kedagi müüa õnnestub,siis tehakse seda sõltumata sellest,mis mõju see meeskonnale avaldab.
Kommentaar
-
Väga mannetuks ei tohiks Flora ründeteravik peale Posti lahkumist siiski jääda. Konsa peab ennast tõestama, poleks teda hooajakeskel ostetud, siis oleks küll praegu kuri karjas. Zahovaiko eemal ja Ahjupera-Anier ainsad variandid. Anier on sel hooajal küll tubli olnud, aga kindlasti ei kanna ta veel põhiraskust välja."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustKui klubi peab oma hetke resultatiivsema mängija keset kõige pingelisemat hooaega maha müüma selleks ,et vee ja elektriarveid tasuda siis on minu meelest küll midagi väga paigast ära.
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustAga ,kui me Posti müügi tõttu jääme ilma ka Meistritiitlist siis kumb on tähtsam klubile?
Kommentaar
-
Algselt postitas Jaak Vaata postitustAhjupera,Zahovaiko,Konsa,Anier - piisavalt palju ründejõudu,millega Meistriliiga kinni panna.
Kommentaar
-
Algselt postitas tommy kristiansen Vaata postitustHello, i am a fan of Go Ahead Eagles in Holland, the new club of Sander Post. Can you telle me (in english) me something more about Post. Is it good player?olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas kala2 Vaata postitustno neid sandikopikad on floral hädasti vaja, saab äkki veearved makstud ja tagumisele harjutusväljakule kahh elektri tagasi.#20 FLORA!
Kommentaar
-
Algselt postitas aws0m3 Vaata postitustLoll oled või? Floral on raha, lihtsalt suvel ei raisata sooja vee peale, ja tagaväljakul on elektrit Kui sa floras ei mängi või trenni ei tee, siis ole parem vait.b-day
Kommentaar
-
Algselt postitas tommy kristiansen Vaata postitustHello, i am a fan of Go Ahead Eagles in Holland, the new club of Sander Post. Can you telle me (in english) me something more about Post. Is it good player?
Kommentaar
-
Algselt postitas aws0m3 Vaata postitustLoll oled või? Floral on raha, lihtsalt suvel ei raisata sooja vee peale, ja tagaväljakul on elektrit Kui sa floras ei mängi või trenni ei tee, siis ole parem vait.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar