Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ma tunnen sulle kaasa, et sa igasuguseid lolle müüte usud. Ratnikov on Eestis kõige kõvem treener peale Rüütlit.
Pole sellel Ratnikovil midagi erilist. Suhteliselt tahmas nägu. Sorri, sellise mulje jättis ta peale Eurokaid, kui ütles, et ei teadnud vastasest mitte sittagi. See näitab omamoodi ka treeneri taset. Aasta kõige kõvem mäng ja siis ta isegi ei suuda eeltööd korralikult teha. Ära üle ka kiida. Täiesti keskpärane.
Pole sellel Ratnikovil midagi erilist. Suhteliselt tahmas nägu. Sorri, sellise mulje jättis ta peale Eurokaid, kui ütles, et ei teadnud vastasest mitte sittagi. See näitab omamoodi ka treeneri taset. Aasta kõige kõvem mäng ja siis ta isegi ei suuda eeltööd korralikult teha. Ära üle ka kiida. Täiesti keskpärane.
Igal ühel on õigus omale arvamusele ja mina jään enda omale kindlaks. Euromäng oli jah Raika poolt ämbrisse astumine, aga mis teha.
Tuletan meelde, et täna algusega kell 15:00 toimub A.LeCoq Arenal "Fännide laululahing". Kogunemine ja lippude üles seadmine algusega kell 14:30. Võtke sõbrad, tuttavad ka kaasa, riietage nad õigesse vormi ja tulge kohale. Selgitame Eesti parimad fännid! Florakad peaksid lisainfi saama ka Diana käest
Tänane Flora -Tuleviku mäng oli nagu peegelpilt kogu meie jalgpallist. Minus ei suutnud isegi Flora väravad mingeid erilisi emotsioone tekitada. Niivõrd mõttetuna tunduvad nende kahe klubi heitlused. Tulevikku ei saa isegi meeskonnaks nimetada ,pigem poiste kamp ,kes praegu Florasse ei mahu Aga me räägime kogu aeg suurest jalgpalli arendamisest Eestis ja kui paigas on meil kõik püramiidid ja struktuurid. Pullisitt on see kõik.Vaadake parem,mis toimub meie ümber ,kui Valgevene ja Küprose klubid saavad CL alagruppi ja Kaunaski polnud sealt kaugel.
Minu meelest veereb meie jalgpall järjest rohkem amatöörluse poole igas mõttes. Kümme aastat on meil varsti Arena aga liiva ja mullahunnikud on ikka veel parkimisplatsidel ja risuhunnikud tribüünide all ,kus ammu pidi valmis olema fännide pubi. Väljakute ümber olevad aiad on katki ja ripuvad ohtlikult vist niikaua ,kui mõni laps ennast tõsiselt vigastab .Võibolla siis ehk keegi märkab seda.
Sido ka nüüd siis läinud. No mina ei tea, kas suudame ikka Levadiaga üldse kulla eest heidelda? Kas Sido on üldse viimane üleminek? On veel potentsiaalseid lahkujaid? Vägisi tundub, et tahtmine on jälle hõbedaga leppida...
"Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar