Algselt postitas yheksa
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas yheksa Vaata postitustLoll oled vöi? FCF naiskond on sama palju FCF kui meeskond. Ja seda naiste teemat ei loe keegi niikuinii.
Pealekauba vöid ka tubli portsu irooniat sellest mu eelnevast postitusest välja lugeda. Need jubešefid Flora fännid vöiks kordki näidata, et meeskond pole ainus keda/mida nad fännavad.
Meeldivat päeva.
Aga selle teema põhikundede jaoks läks su sõnum kaduma. Siin müüb ainult kätš, isiklikud solvangud ja ropp serbiakeelne sõim ...299195
Kommentaar
-
Algselt postitas INCE Vaata postitustMa olen sus pisut pettunud. Lootsin, et peale minu loed vähemalt sinagi naistejalgpalli lehekülge ... nüüd vist kukubki maailm kokku
Aga selle teema põhikundede jaoks läks su sõnum kaduma. Siin müüb ainult kätš, isiklikud solvangud ja ropp serbiakeelne sõim ...
Tõe huvides panen oma postituse siis ka Naiste ML teemasse.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sir. Nuutu Vaata postitustHeh, iseenesest oleks tore, paar korda isegi käidud see aasta vaatamas kah (kusjuures kui meenutada, siis üks mäng oligi Levadiaga, kus ta Flora kotti toppis), kuid täna teised kultuurisündmused juba käigus.
Kommentaar
-
Algselt postitas yheksa Vaata postitustLoll oled vöi? FCF naiskond on sama palju FCF kui meeskond. Ja seda naiste teemat ei loe keegi niikuinii.
Pealekauba vöid ka tubli portsu irooniat sellest mu eelnevast postitusest välja lugeda. Need jubešefid Flora fännid vöiks kordki näidata, et meeskond pole ainus keda/mida nad fännavad.
Meeldivat päeva.
Kommentaar
-
Algselt postitas mexus Vaata postitustFlora fans rulez!
http://www.tiblad.com/?p=1387Algselt postitas CuleEestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija
Kommentaar
-
Algselt postitas mexus Vaata postitustFlora fans rulez!
http://www.tiblad.com/?p=1387
vaevalt te nüüd kedagi sellega närvi ajada suudate
või veel vähem keegi teiega kakelda viitsib vmsolgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar