Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
kuigi on jälle 99,9% kindel et ta tuleb peatreeneriks, siis minul ikkagi pisike lootuskiir on , et see tema ei oleks. Miks sellega nii kaua venitatakse? Kuulsin kuskilt, et kui Rüütli on koondise ja Flora peatreener, siis saab teine üle 4.5 milli aastas. Eks Rüütli mõtleb raha peale, mitte tulemuste..On ta siis nii hea treener??
Flora võiks tuua pisut suurtemate kogemustega peatreeneri seekord, kui Pasi. Okei ta oli küll tasemel aga mina temasse enam ei usu. Vahest ta ajas ikka väga lolli juttu,( kuigi mingi iva oli sees. )
Inglismaa on täis häid peatreenereid, Floral ju raha on , Ühesõnaga minu arvamus on ,et Rüütlit mina ei taha näha koondise ja FLORA eesotsas laeva tüürimas, sest siis võib jumbkumb ikkagi põhja minna.
peace
Kuulsin kuskilt, et kui Rüütli on koondise ja Flora peatreener, siis saab teine üle 4.5 milli aastas. Eks Rüütli mõtleb raha peale, mitte tulemuste..On ta siis nii hea treener??
Kuulsid kuskilt? Kõvad allikad sul siis, kui nad teavad nii hästi Flora ja koondise raha asju
ei taha uskuda, et nii kõva palganumber nüüd Rüütlil oleks...
Arno sai miski 100 tuhat vist kuus ja see oli juba piir, mida FC EJLFLORA maksta suutis, vaevalt nüüd rikkamad ollakse. Pigem saab Rüütli kuni 100 k kätte kuus, kui sedagi.
Kahju, et Pasi lahkud meie jalgpali. Tuleb meelde, et 2002 aastal ta tuli Eestisse (FC Levadia-sse) ning ütles-"ML-a pallurid ei saa ilma pallita mängida".
Algul ta õpetas FC Levadia pallureid ilma pallita mängida seejärel florakaid.
Kommentaar