mitmendas liigas see klubi mängib?Hartpury College (Inglismaa),
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustHartpury College (Inglismaa),
Kommentaar
-
Algselt postitas ugla Vaata postitustJärgmine hooaeg siis ilma Reimita... http://sport.postimees.ee/?id=55280
Ja Pagliuca selja taha löödud karistuslöök ei lähe mul vist kunagi meelest. Siis tundus väikese imena juba see, et me Itaaliaga üldse samal platsil palli mängimeKas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?
Kommentaar
-
Algselt postitas Kaspy Vaata postitust
jah, sporditähest vist oligi meeles
(vanematest oli põhjalikumalt vist veel mingis art-s)GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Kahju tõesti, et selline legendaarne jalgpallur meie pisikese riigi mõistes putsad varna riputab, aga see pidi juhtuma varem või hiljem. Kõige rohkem kahju on vast sellest, et Martin ei saanud lõpetada meistritiitliga.
Kui Norsk ei suuda unustada väravat Pagliuca võrku, siis mulle meenub Reimiga seoses võõrsil löödud värav karistuslöögist Horvaatiale."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Mulle meenusid seos Martin Reimiga isegi need aastad ,kui Kalevi spordihallis helgel nõukogude Eesti ajal kossu käisin vaatamas. Ükskord ,ma ei mäleta ,mis mäng see oli aga Marti Reimi nimeline poisiklutt zongleeris seal vaheajal palliga.Tegi suure ringi ja võttis ka särgi seljast ja pani uuesti selga ,samal ajal ise palli õhus hoides . Huvitav ,kas ta ise mäletab seda. Igatahes kõigil olid suud ammuli ,et mingi Eesti poiss ja mängib jalgpalli. Siis olid ju kõik eestlased eesotsas kohalike kommaritega kossupedereeriad. Jalgpall oli põlu all ja venelaste ala. Vot sihuke suhtumine oli .FCF Forever
Kommentaar
-
Mul on seotud Reimiga nii mälestust, et 6-7 aastat tagasi nägin Marjamäe staadionil Karika mängu (Levadia vs Flora) ning Martin mängis terve mängu KESKKAITSJA KOHAL !!!
Reim ning Nahk on meie ML-s viimasteks palluriteks kes mängivad klassikalist “pleimeikerist” jalgpalli. Tuleb pakkuma Reimile nii raha, et ta jätkab ML-s. Tean, et ta on heas füüsilises vormis (treenib koos Flora kooseisuga).
Mul on nii tunne, et ta ikkagi jätkab ML-s. Nii palju korda meie pallurid ütlesid, et “kõik!” aga jätkasid ML-s.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sats1 Vaata postitustMul on seotud Reimiga nii mälestust, et 6-7 aastat tagasi nägin Marjamäe staadionil Karika mängu (Levadia vs Flora) ning Martin mängis terve mängu KESKKAITSJA KOHAL !!!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar