Algselt postitas ballack
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustFIA ja Ferrari on nagu fc flora ja EJLMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas Evu Vaata postitustrüütli ruulib ja budu on loll, kes näeb igas asjas ainult sitta.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas Shermann Vaata postitustMõista-mõista, miks Rüütli kevadel Levadiast lahkus?
Kommentaar
-
Ei tea, mis selle asjaga ette võtta, et Kalju peatreener on samaaegselt ka ranna- ja saalijalgpallikoondises ametis? Kusjuures hooaja käigus segas see isegi mängukalendrit, mida tuli muuta, kui rannajalkakoondis mängimas käis. Karta on, et Kalju hakkab hooaja keskel mängude liigutamist soovima, kui rannaomad kuskil mängimas käivad. Tõenäoline on, et neid mänge tuleb ehk rohkemgi, kui tänavu oli.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustEi tea, mis selle asjaga ette võtta, et Kalju peatreener on samaaegselt ka ranna- ja saalijalgpallikoondises ametis? Kusjuures hooaja käigus segas see isegi mängukalendrit, mida tuli muuta, kui rannajalkakoondis mängimas käis. Karta on, et Kalju hakkab hooaja keskel mängude liigutamist soovima, kui rannaomad kuskil mängimas käivad. Tõenäoline on, et neid mänge tuleb ehk rohkemgi, kui tänavu oli.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustsinul vist pole kunagi ühtegi etteheidet ei florale ega jalkaliidule.oled lojaalne jüngerFC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustsinul vist pole kunagi ühtegi etteheidet ei florale ega jalkaliidule.oled lojaalne jünger
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustei heida ju.vaid just see kompott on mulle vastumeelne.mul floras nii mõnigi tuttav mängimas ja ma ei vihka seda klubi
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustTore teada, mina arvasin koguaeg, et ikka vihkad. Nüüd äkki veidi veel uurides, äkki oled hoopis Tuleviku fänn?
lõpuks saab oma maakonna klubile meistriliigas kaasa elada ehk siis PaideleMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustei heida ju.vaid just see kompott on mulle vastumeelne.mul floras nii mõnigi tuttav mängimas ja ma ei vihka seda klubi
pmst seda kas see kompott hakkab rohkem Flora mängijaid koondisesse tooma saame näha aga koondises on ikka enne kõike välisklubides mängivad mängijad ja peale neid tulevad Flora ja Levadia mängijad..mina igatahes usun ja loodan, et see kompott nüüd automaatset koondise kutset ühelegi Florakale ei too...FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustma olen Eesti jalgpallifänn ja tahan et kõik läheks hästi aga teatud tegelased annavad endast parima et see nii ei läheks.
lõpuks saab oma maakonna klubile meistriliigas kaasa elada ehk siis Paidele
Kommentaar
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustsee kompott on paljudele vastumeelne aga seda ma ei tea mida see endaga toob ja ei too...seda võib ainult oletada..
pmst seda ka see kompott hakkab rohkem Flora mängijaid koondisesse tooma saame näha aga koondises on ikka enne kõike välisklubides mängivad mängijad ja peale neid tulevad Flora ja Levadia mängijad..mina igatahes usun ja loodan, et see kompott nüüd automaatset koondise kutset ühelegi Florakale ei too...Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar