Aivar Pohlak lisas: "Tarmo Rüütli ametisse nimetamisega tahame jõuda olukorrani, kus peatreener tahab ja suudab juhtida klubi kogu sportlikku poolt. Viimase aja suurim probleem Floras oli, et peatreener nägi ainult esindusmeeskonda ja järgmist mängu, pööramata tähelepanu noortele, tulemuseks oli see, et paljudele liigamängudele sõitis Eesti suurima mängijatearvuga klubi esindusmeeskond vaid 2-3 varumängijaga. Noortele ei pakutud isegi võimalust nuusutada varupingilt Meistriliiga õhkkonda."
jumal küll, sellest paistab küll, et koondise jaoks ei jäägi aega!
Aga ballack... ma võtsin selle väite Pohlakult. Ka seal FC Flora pressiteates oli see algul märgitud ja keegi mainis ka lisaks AP-le. Ei viitsi ausaltöelda otsida ka. Sest kui ma leian järjekordse tõendi, et härra AP on m*nn leiad sa järgmise asja kus sinisilmselt mind maitea mis materdajaks või vaenalseks teha
Ja nende sõnavõttude kohaselt paistab siiski, et Pohlakul oli õigus vähemalt Rüütli natuuris. Tõesti ass-kisser!
jumal küll, sellest paistab küll, et koondise jaoks ei jäägi aega!
Aga ballack... ma võtsin selle väite Pohlakult. Ka seal FC Flora pressiteates oli see algul märgitud ja keegi mainis ka lisaks AP-le. Ei viitsi ausaltöelda otsida ka. Sest kui ma leian järjekordse tõendi, et härra AP on m*nn leiad sa järgmise asja kus sinisilmselt mind maitea mis materdajaks või vaenalseks teha
Ja nende sõnavõttude kohaselt paistab siiski, et Pohlakul oli õigus vähemalt Rüütli natuuris. Tõesti ass-kisser!
Kommentaar