Sry. kõigile! ..., kuid kas kuskil leidub siin veel mingit rubriiki kus ei ole seda sõna sõda, mida te siin peate nii Levadia fännide kui kaunite ja peaaegu väheste häälekate FCF fännitaride ning räuskavate ja märatsevate FCF fännide vahel. Sama hästi võin ju lisada, et lahkusin ka eelmisel aastal 5 sektorist, kuid põhjuseks pole see, et Diana ja Co sealt ära saadeti. Minu mõõt sai juba esmaspäeval täis, kui võeti lagedale need kuramuse paugutid mis kohe tõesti käisid närvidele. Just siis kui lootsin et nüüd kui panen kõrvaklapid pähe ja kuulan muusikat vahelduseks, et kõrvu säästa, lasete teie peaaegu minu seljataga taas uue paugu. + oli teisigi sündmusi, mis mulle möödunud aastal kohe tõesti pani pead kinni hoidma, et milleks seda jama kõike vaja oli. Suhtlemist omavahel ma ei saa lõpetada, sest teadagi käsi peseb kätt, kuid ütlen ausalt.: Sellist huliganitsemise kraani lahti keeramist möödunud aastal ei osanud ma oodata ja seda enam veel Flora fännide poolt. Ma tahaks siiralt loota, et te kes midagi sellist tegi, millest on mõistetav et ei tohiks Eestis kus jalgpalli veel suht vähe rahvast vaatab, neid veel ära ajada, et neid veel vähem vaatama tuleks igasuguste rõvetsemistega, seda kõike kahetsevad ja tõega võtavad mõistuse pähe ning hakkavad normaalseks fänniks.
Sry., kui nüüd kellegile oma ütlustega liiga tegin, siis eks sa ise oled ka selles süüdi! Tean et 5'das sektoris on täiesti muhedaid ja toredaid inimesi, kellega saab rahulikult jutu ajada ka kogemata poodi sattudes. Esimeste selliste pähetulevate näidetena võin tuua Monika, Lauri kaasaga ja Ugla + kaua kadunud Mihkli. Aga suur hulk tahab siiski selle tralliga kaasa minna mingil põhjusel. Siin kohal küsiks, et kus olid sellised käitumised 10 aastat tagasi kui vutti vaatama hakkasin, oleks ma seda siis teadnud, ehk ma siis tegeleksin millegi muuga nagu mängiksin tennist edasi, millega olen tõesti tegelenud....
Samas kui nüüd keegi tõesti tahab mulle mäkra keerata, siis võin ju hõisata, et minu koht ei ole enam tk aega tribüünil vastu tooli oma teksade nühkimine, vaid platsi ääres teile nii Reidikaid ja Orxi pilte teha
Palun tõesti suurelt nüüd hiljuti alanud uuelt aastalt, et võtaksite asja mõõdukalt ning käituksite väärikalt oma kaas fännide ja lähedastega ning lõpetaga foorumi reostamine, mis iganes vaenulikel teemadel!!!
päikest,
Heiki
Sry., kui nüüd kellegile oma ütlustega liiga tegin, siis eks sa ise oled ka selles süüdi! Tean et 5'das sektoris on täiesti muhedaid ja toredaid inimesi, kellega saab rahulikult jutu ajada ka kogemata poodi sattudes. Esimeste selliste pähetulevate näidetena võin tuua Monika, Lauri kaasaga ja Ugla + kaua kadunud Mihkli. Aga suur hulk tahab siiski selle tralliga kaasa minna mingil põhjusel. Siin kohal küsiks, et kus olid sellised käitumised 10 aastat tagasi kui vutti vaatama hakkasin, oleks ma seda siis teadnud, ehk ma siis tegeleksin millegi muuga nagu mängiksin tennist edasi, millega olen tõesti tegelenud....
Samas kui nüüd keegi tõesti tahab mulle mäkra keerata, siis võin ju hõisata, et minu koht ei ole enam tk aega tribüünil vastu tooli oma teksade nühkimine, vaid platsi ääres teile nii Reidikaid ja Orxi pilte teha
Palun tõesti suurelt nüüd hiljuti alanud uuelt aastalt, et võtaksite asja mõõdukalt ning käituksite väärikalt oma kaas fännide ja lähedastega ning lõpetaga foorumi reostamine, mis iganes vaenulikel teemadel!!!
päikest,
Heiki
Kommentaar