Algselt postitas meesmuiste
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustSeleta nüüd lahti, mis mu jutus demagoogiline oli? Ilusaid sõnu oskame kõik kirjutada.
Kommentaar
-
Algselt postitas molbert Vaata postitustTänapäeaval on ju sõna tibla omastanud sellise tähenduse: Venemeelselt häälestatud venelane. Korralike venelaste vastu pole kellelgi midagi(Üldjuhul)
Kes selliseid siis ikka sallib?"Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust"Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustKeda huvitab, keda sina pooldad või ei poolda? See pole siin poliitiline keskustelu. Ma ei poolda ka paljusid maailmavaatelisi gruppe, aga minu puhul on absoluutselt kõik okei, kui poliitika jääb staadionilt eemale. Jalgpall on jalgpall, maailmavaatelisi asju diskuteeritakse mujal ja teisel ajal.
Kuid ma esitaks retoorilise (!) küsimuse: kuidas erinevad Teie ruunimärgiga lipp ja mingite indiviidide plakat Gruusia sõja kohta? Ma usun, et igaüks on nõus, et mõlemad edastavad sõnumit (mis on vabalt poliitiliselt tõlgendatav) - erinev on lihtsalt edastamise viis (üks on sõnaline ja teine pildiline). Kui aga mõlemad sõnumit edastavad, siis miks ühe koht on staadionil ja teise koht ei ole? Mis omakorda eeldab, et kui lubada üks, siis tuleks lubada ka teina ja seda aktsepteerida.
Ma rõhutan uuesti, et küsimused on retoorilised ja lihtsalt mõtlemiseks. Sellisel teemal pole mõtet siin arutleda, sest see muutuks lihtsalt tobedaks.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustOh sa vaeseke. Läksid kohe googeldama. Haritud inimesena tean ma väga hästi, mida tähendab demagoogia. Sa ei seletanud lahti, mis MINU jutus demagoogilist oli. Eks see käib selgelt ka üle sinu mõistuse, sa lihtsalt googeldad ja topid mulle mingeid linke nina ette.
üks näide, sinu tekstist
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustVõi see viide sinu vaenulikkusele tiblade suhtes oli see nali, millest sa rääkisid? No et nalja võib visata. Ma arvan, et need "tiblad" eriti ei naera.
Isikliku hinnangu saavutamine
Sildistamine
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustKuid ma esitaks retoorilise (!) küsimuse: kuidas erinevad Teie ruunimärgiga lipp ja mingite indiviidide plakat Gruusia sõja kohta? Ma usun, et igaüks on nõus, et mõlemad edastavad sõnumit (mis on vabalt poliitiliselt tõlgendatav) - erinev on lihtsalt edastamise viis (üks on sõnaline ja teine pildiline). Kui aga mõlemad sõnumit edastavad, siis miks ühe koht on staadionil ja teise koht ei ole? Mis omakorda eeldab, et kui lubada üks, siis tuleks lubada ka teina ja seda aktsepteerida.
Mina pole seda lippu lehvitanud, eksole. Ma ei poolda selliste lippude lehvimist staadionil. Kas on raske mu sõnu lugeda? Poliitiliste loosungite koht pole staadionil.
Ma pole kunagi oma maailmavaadet staadionil välja näidanud, ega ühtegi loosungit lehvitanud, sest see pole koht selleks."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustAga miks ei salli? Sina kui tolerantne inimene, kes tahab igasuguse natsismi jalgpallist eemal hoida? Mille poolest nemad halvemad on? Selgita siis, mille poolest Venemeelne jalgpallur halvem on? Suuri sõnu teete siin sallivusest, ega teil endal ka sellega just kiidelda pole.
Lihtsalt viha teeb, kui keelt ära ei õpita, mölistekse, et Eesti väga nõme riik ja Venemaa kordades parem, aga keegi nagu ära kah ei taha minna, loodetakse NSVL-i taassündi.
Nagu kunagi oli ka wikipedias pandud Nikita Andrejevi sünni kohaks Eesti NSV-kas siis ei teki viha, et tõmmake n*hh*ij siit kuadi r*ss*d.
Kommentaar
-
Algselt postitas molbert Vaata postitustAsi pole ainult venemeelsetes jalgpalluriteks.
Lihtsalt viha teeb, kui keelt ära ei õpita, mölistekse, et Eesti väga nõme riik ja Venemaa kordades parem, aga keegi nagu ära kah ei taha minna, loodetakse NSVL-i taassündi.
Nagu kunagi oli ka wikipedias pandud Nikita Andrejevi sünni kohaks Eesti NSV-kas siis ei teki viha, et tõmmake n*hh*ij siit kuadi r*ss*d.
Aga ma pean vist sinuga 100% nõus olema, muidu herr Meesmuiste tuleb ja sildistab mu jälle demagoogiks."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustOkei, aga kuidas see jalgpalli puudutab? Ma ei ütle, et ma su sõnadega nõus pole, aga selgita, kuidas see puudutab seda, mis toimub jalgpalliplatsil ja tribüünil?
Aga jah, muidu nulltolerants igasuguse sümboolika vastu jalgpalli platsil, mis õhutab poliitlistvaenu!
Ja see neonatside lipu kõrvaldamine oli õge tegu
Kommentaar
-
Tunnistage parem kohe üles, et asi pole selles, mida ma ütlen, vaid asi on meie maailmavaatelises erinevuses.
Kui ma räägin, et ma olen ultra-parempoolne oma maailmavaatelt, olete te kohe automaatselt eelarvamuste küüsis (just selles, milles te tavaliselt minu maailmavaatelisi inimesi süüdistate).
Ma võin öelda, mida tahes, mõni mees tuleb ja paneb sellele kohe demagoogia sildi külge. Ta ei tea isegi õieti, mida ta sellega öelda tahab, ta ei suuda seda isegi argumenteerida korralikult.
Mina räägin, et ma ei poolda poliitilisi loosungeid - demagoogia. Ma räägin, et poliitikal pole kohta jalgpallis - demagoogia. Ma räägin, et minujaoks pole vahet, milline on kellegi poliitiline eelistus staadionil - demagoogia.
See sõna demagoogia saab lausa uue dimensiooni siin foorumis."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustKui ma räägin, et ma olen ultra-parempoolne oma maailmavaatelt, olete te kohe automaatselt eelarvamuste küüsis (just selles, milles te tavaliselt minu maailmavaatelisi inimesi süüdistate).
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustAga ma pean vist sinuga 100% nõus olema, muidu herr Meesmuiste tuleb ja sildistab mu jälle demagoogiks.
kusjuures see sinu öeldut tsitaadis võib iseenesest küll käsitleda demagoogiana, küll mitte selles mõttes nagu sina oled vihjanud.
aga võtan omaltpoolt siis teema kokku. Nahkpea, ega sa nüüd nii suur demagoog olegi. lihtsalt aegajalt seda tuleb sinu sõnavõttudes ette ja kui see konsentratsioon liialt suureks väitluses läheb, siis viskab mul kopa ette.
2 sinu näidet kuluks marjaks siia:
esimene neist peale minu väidet
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustOh sa vaeseke. Läksid kohe googeldama. Haritud inimesena tean ma väga hästi, mida tähendab demagoogia. Sa ei seletanud lahti, mis MINU jutus demagoogilist oli. Eks see käib selgelt ka üle sinu mõistuse, sa lihtsalt googeldad ja topid mulle mingeid linke nina ette.
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustAga ma pean vist sinuga 100% nõus olema, muidu herr Meesmuiste tuleb ja sildistab mu jälle demagoogiks.
Mul on tunne, et sinu puhul tegu tahtmatu demagoogiaga. Seda ikka juhtub, aegajalt ka mul. Sestap panin ka sulle lingi, et saaksid väga põgusalt asjaga tutvuda. Tahtmatu demagoogia võib tuleneda kas sellest, et kõneleja on ise demagoogia ohver, või siis tema emotsionaalsest kontrollimatusest, puudulikest teadmistest ja nõrgast loogikast. Tahtlik demagoogia võib neid kolme teeselda. ja kui asi läheb tahtlikuks, siis on pahasti. Samas sa väitsid end teadvat täpselt, mida see mõiste tähendab ja kus seda kasutada ja mil moel see väljendub, siis seega kas peaksime uskuma, et teed seda teadlikult, et saavutada mingeid kindlaid omi eesmärke?
diskussioonid ja arutelud on alati teretulnud, võiks neid püüda lihtsalt üleliigsest prahist tühjad hoida ja võiks kuulata ja mõelda ka vastaspoole argumente. kes teab, äkki seal on ka oma terake
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustTunnistage parem kohe üles, et asi pole selles, mida ma ütlen, vaid asi on meie maailmavaatelises erinevuses.
Kui ma räägin, et ma olen ultra-parempoolne oma maailmavaatelt, olete te kohe automaatselt eelarvamuste küüsis (just selles, milles te tavaliselt minu maailmavaatelisi inimesi süüdistate).
Ma võin öelda, mida tahes, mõni mees tuleb ja paneb sellele kohe demagoogia sildi külge. Ta ei tea isegi õieti, mida ta sellega öelda tahab, ta ei suuda seda isegi argumenteerida korralikult.
Mina räägin, et ma ei poolda poliitilisi loosungeid - demagoogia. Ma räägin, et poliitikal pole kohta jalgpallis - demagoogia. Ma räägin, et minujaoks pole vahet, milline on kellegi poliitiline eelistus staadionil - demagoogia.
See sõna demagoogia saab lausa uue dimensiooni siin foorumis.
Ma arvan, et sinu süüdistused minu pihta, et ma kohe kõiki demagoogiks sõiman, on natukene alusetud. Kui oled oma süüdistustes kindel, too palun näiteid/tõendeid.
Järgmine lõik ongi demagoogia sinu poolt
Aga lõppeks, rahu! Ja mõnusaid diskussioone, aga ikka nii, et asi oleks viisakas ja puhas igasugusest "rämpsust".
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar