Algselt postitas kindral
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas molbert Vaata postitustRassismiga meil probleeme pole, kõik on ju valged.
Kommentaar
-
Algselt postitas meesmuiste Vaata postitustAga lõppeks, rahu! Ja mõnusaid diskussioone, aga ikka nii, et asi oleks viisakas ja puhas igasugusest "räpsust".
Pealegi, olen ma juba öelnud, mida mina asjast arvan, seega kaua ma ühte ja sama ikka nagu papagoi korrutan.
Ja vabandust, et ma su pikas postis leiduvale küsimusterahele vastata ei viitsi-jaksa. See foorum pole nagu selliseks diskussiooniks kõige paslikum ka."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Eijah, "Let's kick football out of racism" on ikka asi, mida peaks väga tõsiselt võtma. Minul on nt. savi, kas Floras mängib mustanahaline, eskimo, punanahk, araablane või kes iganes.
Tähtis ongi see, et hoida jalgpall poliitikast lahus. Staadionile tullakse ikka omasid toetama ja jalgpalli vaatama, mitte vastaseid sõimama. Kui ta on selle ära teeninud (hull täkling, anti-fairplay vms.), siis jah, aga ikka mõistuse piires.
Kommentaar
-
Algselt postitas greystone Vaata postitustAnnaks jumal, et mõne teise Eesti klubiga lähiajal mõni mustanahaline mängija ei liituks.Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?
Kommentaar
-
Tegelikult kordaks ettepanekut püstitada kõigile kommunismiohvritest eesti jalgpalluritele (ka neile, kes võitlesid Eesti iseseisvuse eest põlatud ruunimärkide all) korralik mälestusmärk.
Dianalt & co-lt küsiks aga, kas nad oleksid sarnast närvilisust ilmutanud kaasfännide suhtes, kes kannavad kellegi Che larhviga särki, lehvitavad puna(musta) viisnurga-sirbi-haamriga lippu jne.jne. Ühesõnaga antifa'dest äärmuslaste suhtes.
Naljaga pooleks on Flora Levadia vastasseis sarnane Lazio-Livornoga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitust... natsismil (ehk rahvuslusel) ...Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Algselt postitas metssiga Vaata postitustmis mälestusmärkide fetish see eestlastel on ma ei mõista. niisama ei ole mälu olemas või? krt jännata igast kujudega kyll asukoha kyll kunstilise lahenduse ja teab mille pärast. ei saa aru
Paraku valdavas enamuses tänapäeva noortel on teadmised olnust puudulikud või puudub üldse. Huvipuudus.
Palju noortest üldse teab midagi Eesti jalgpallist enne kommunistlikku põrgut?
Usun, et enamusele on üllatav info, et Eesti Vabariigis mängiti jalgpalli ka enne teist maailmasõda ja kohati päris edukalt.
Kommentaar
-
Algselt postitas kesa Vaata postitustParaku valdavas enamuses tänapäeva noortel on mälu puudulik või puudub üldse.
Palju teist üldse teab Eesti jalgpallist enne kommunistlikku põrgut?Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Algselt postitas norsk Vaata postitustHoopis Floraga võiks mõni frankel liituda.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jeti88 Vaata postitustNende vahele võrdusmärki kindlasti asetada ei saa. Tee endale mõisted selgeks, eriti kui siin nii uhkelt kuulutad, et sa ultra-parempoolne vms oled. Ja iseendale "haritud inimese" silti külge panna on muidugi tipp...
Ma arvan, et kõrgharidusega inimene võib end ikka haritud inimeseks nimetada. Või kuhu siis piir tõmmata? Peab doktorikraadi omama? Või pidasid sa hariduse all haritust silmas? Su post pole mitte midagi muud kui tahe lihtsalt "ära panna".
Ja aitab juba sellest jutust, räägime ikka vahepeal jalgpallist ka."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
vohh,midagi Florast kah.
Kolm Eesti koondislast koguvad vormi FC Flora treeningutel
03.01.2009
Pärast seda, kui mitmetel Eesti koondislastel lõppes leping oma endise koduklubiga, koguvad Andrei Stepanov, Urmas Rooba ja Jevgeni Novikov FC Floraga treenides vormi uue lepingu teenimiseks välismaal.Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustIkka peab keegi mingi provokatsiooniga lagedale tulema. Mõisted tee endale ise selgeks. Natsionalism tähendab sõna-sõnalt rahvuslust. Sa pidasid silmas natsionaalsotsialistlikku ideoloogiat? Fashistlikku ideoloogiat? Suudad sa neil üldse mingit vahet teha?
Ma arvan, et kõrgharidusega inimene võib end ikka haritud inimeseks nimetada. Või kuhu siis piir tõmmata? Peab doktorikraadi omama? Või pidasid sa hariduse all haritust silmas? Su post pole mitte midagi muud kui tahe lihtsalt "ära panna".
Ja aitab juba sellest jutust, räägime ikka vahepeal jalgpallist ka.
Tore, et sul kõrgharidus on. Targad inimesed on aga öelnud, et "hea haridus ei pruugi tagada haritust" - tasub möelda selle lause üle.
Mul ei ole midagi selle vastu kui sa minu postitust ära panemiseks nimetad.Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar