Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Pusa võiks olla küll, 100% kohe. Kapuutsiga...
Särk särgiks.. flora mängu särk juba niigi OK. Äge idee oleks nt kindad
Kindad !!Täiesti teostatav .Min. tellitav partii oleks 100 paari ,saab teha klubi värvides ja logoga. Ühesõnaga väga super näeksid välja. Hind jääks 100 .eeki piiresse
sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..
kui kinnaste tegemiseks läheb, siis omalt poolt sooviksin et oleksid eraldi sellised, millel sõrmed paljad ja saab sõrmiku peale tõmmata kapuutsina. hiljem võiks midagi jope või tagi taolist tulla
"The more we sweat in training, the less we bleed in battle"
esimese asjana on plaanis teha Flora logoga autolipud.
Neid tellitakse ka saja kaupa?
Minu arvates on need auto lipud suhteliselt nilbed asjandused. Peale pronksööd ilmusid suhteliselt paljudele autodele Eesti lipud külge ja vaatepilt oli väga haiglane minu arust.
Kui tahate oma autosid kaunistada, siis tehke parem mingi normaalne tagaklaasi kleeps. Ja palju neid Flora hardcore fänne üldse on kellel auto olemas? Kindad oleks päris norm idee arvestades seda, et enamus hooajast on nigelad ilmad. Kinnaste tegemisele võiksid ehk ka teised klubid mõelda(Nõmme kalju?). Usun, et kui tulemus kena on, siis läheksid sotaga normaalselt müügiks.
Võiks olla pasun millega käib kaasas flora logoga kleeps , mille saab pasuna peale panna , või siis muud moodi kuid tulemus oleks flora logoga pasun.
Ja kindlasti kindad on otstarbekad.
Kommentaar