Kalju tegeleb juba aktiivselt hooajapiletite müügiga ,kas meil ei oleks aeg selle peale mõelda vähe varem ,kui eelmine aasta. Väike müügikampaania ei teeks samuti paha.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas Kebab Vaata postitustMa ei vihka kedagi peale agressiivsete inimeste.
Kommentaar
-
Algselt postitas meesmuiste Vaata postitustpraegu paistad aga ise suhteliselt agrssiivne olevat...
Ma sain ise ka aru ja muutsin oma mõtet sry :-( aga juba jõuti mu rumalus jäädvustada tulevastele põlvedele näidiseks. Jah, iga sõna eest tuleb vastutada.On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
I don’t care what you think of me!
Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…
Kommentaar
-
Algselt postitas Kebab Vaata postitustJah loodan et neegri **** väntab flora skinheadile see hooaeg suure valusa augu tagumikku."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustEi saanud, aga mu soovitus on preventatiivne. Su haigus võib süveneda.
Aga ma ei tea mida tähendab preventatiivneOn ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
Kommentaar
-
Algselt postitas Aadu ja viinadNõustun
Arvamusi on igasuguseid, aga viisakas inimene ei kasuta oma arvamuse avaldamsieks selliseid väljendeid.
Nj aga 50 aastat N liitu on siiski oma töö teinud.On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
Kommentaar
-
Algselt postitas Kebab Vaata postitustJah loodan et neegri **** väntab flora skinheadile see hooaeg suure valusa augu tagumikku.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustSa oled natuke haige inimene, pöördu abisaamiseks kuhugi. Paldiski maanteele või kus neid segaseid hoitaksegi.
Kommentaar
-
Väike ilus teade Flora fännitaridele! Nädala jooksul mis soomes veetsin oli erinevates spordikauplustes märgata Nike Womani kaubamärgi all rohevalge triibulist kapuutsi ja lukuga Nike pusa. Suure tõenäosusega on seda ka meil siin kodumaal saada, seega soovitan neiud-naised teil silmad lahti hoida! )
päikest"The more we sweat in training, the less we bleed in battle"
http://runplus.wordpress.com
"Fitness is a battle, welcome to the front line"
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustTulevik on ju samuti Meistriliiga klubi nagu Sillamäe ja selles osas ei näe probleemi. Mis teha aga praegu on siiski läbi Flora süsteemi suuremad võimalused välismaale saada ja sellest saavad ilmselt ka Sillamäe poisid aru.
Kommentaar
-
Algselt postitas Amadeus Vaata postitustSamas on Dobizha päris kindlalt märksa kogenum ja professionaalsem treener kui Lelov. Noored on ju ikkagi just tänu tema trennidele ja juhendamisele tegijateks saanud. Vähe on treenereid kes suudavad poisse paremini motiveerida.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar