veel täpsustuseks, et ega sada protsenti süüst pole puhtad ka treenerid selge see, et neil on ka suur roll motiveerida ka mängijaid edasi töötama jne.....aga noh kui mängija ikka üldse ei viici või ei taha, siis ega nemad ka imet korda ei saada
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas pedroKui nemad seal mängisid, siis oli Tulevik ikka teistsugune meeskond kui praegu.
Aga muidu räägid õigust, et kõva iseloomu ja töötahtega on kõik võimalik. Kahjuks aga on neid talente väga vähe, kes näeksid nii ropult vaeva.
Tegelikult on ju kurb, et meie Eesti niigi vähestest andekatest noortest paljud ei löögi läbi. Õnneks viimasel ajal on asi veidi paranenud- Puri, Anier, Ojamaa, Tamm, Belov.
igal juhul mina mainiks enne Belov näiteks Sten Teinot; tema on talent ja võik seda sinu nimekirja täiendada ...
Kommentaar
-
Algselt postitas Wuppi Vaata postitustmul on kole tahtmine seda siis avaldada, se on näide kuidas üks triibulise särgi kandja ei mõista klubi värve kohe mitte, mis meile pühad ja otsustab teha midagi äärmiselt nõmedat ja solvavat nii klubile, kaas fännidele, meeskonna kaaslastele ja paljudele teistele.
Patu oinas ja tema pilt.
404 Not Found
..on kõik mis ma sellelt lingilt näen???RummaBastards!
Kommentaar
-
Algselt postitas jansa Vaata postitust404 Not Found
..on kõik mis ma sellelt lingilt näen???
Kommentaar
-
Algselt postitas buub Vaata postitustAga miks mina pilti näen?
Kommentaar
-
sry, kui kellegi arvates käitusin valesti, tüübi enda kontol on huvidesse isegi flora ära märgitud, seega kas sa käituksid sama moodi selle klubi särgiga, kellest sa huvitatud oled, vist siiski mitte.... praeguseks on ta selle foto oma akaundi alt ära kustutanud ja ilmselt häbeneb seda lollust. Mina isiklikult ei teeks ennast ka laua alla juues Levadia särgiga sedasi"The more we sweat in training, the less we bleed in battle"
http://runplus.wordpress.com
"Fitness is a battle, welcome to the front line"
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustpatt oleks lambanahast vesti peale russki standarti silt kleepida:O
2 lk mingi suvalise jorsi särgist, jätkake palun!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar