narva mäng oli palju loovam ja ideede rohkem flora pusis mis ta pusis aga ei midagi.Narvast võiks esile tõsta esimesel poolajal paramal äärel mängind seltsimees kollastes sussides kahjuks ei suutnud tuvastada kellega oli tegu samas oli Ivanov ka hea Gruznov paistis silma teisel poolajal suitsu kimumisega flora poolelt ei oskagi kedagi ära mainida kuidagi tujutult mängisid kõik
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Nonii Must hobune siiski suutis üllatada. Enne hooaja algust selline asi tekitab küll pisut hirmu.Loodan et Rüütli suudab siiski enne hooaja algust mehed töötama panna,sest hooaja keskel selliseid vigu lubada ei tohi!sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..
Kommentaar
-
Mitte et sellest mingeid erilisi järeldusi teha tuleks, kuid 4. veebruaril oli Narva Florast selgelt parem meeskond. Just meeskond. Kui Flora asus ründama, siis üritasid kõik ise teha, paraku ebaõnnestunult. Narva mängis meeskonnana ning kui kutid said aru, et ise ei saa, lükati pass kaaslasele ning saadi paremasse olukorda. Väga ilusaid seinasööte kasutati.
Kollaste putsadega kutt peaks olema Bazjukin, aga kuhu on Dubõkin kadunud, kas sai välismaale?
Kommentaar
-
Tõepoolest, täna oli Narva selgelt parem igas elemendis. Floral jäi nagu kokkumängust puudu. Flora äärepoolik tõi oma ääre ilusti sisse aga äärekaitsjad ei tõusnud seda ära kasutama jne.
Ärme siiski unusta, et see kõigest treeningmäng ja hooaja alguseni terve kuu veel aega. Mina näen igatahes Floral piisavalt perspektiivi, et kullale mängida."Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitustväikene offtopic aga Juha Hakola on Soome A-koondise nimekirjas, kes mängivad 11.2 Portugali vastu Faros.
tubli töö Flora.
Ma olen enam kui kindel, et sellel poisil on väga suur tulevik ees ja ei imesta kui ta Heraclesest kiiresti vehkat teeb.Suvel ju ta SoomeU21 koondisega EM-finaalturniiril kus jääb rohkem kui 100% mõnele tippklubile silma.FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas rauno Vaata postitustHuvitav...seoses brasside mänguga..ja piletite loosimisega... see aasta pole vist mõtet hooajakaarti pikendada... kui sooviks brassi mängu piletite loosimises osaleda.. et kui hooajakaart siis vist pole võimalik osaleda.. ma küll ei näe mis moodi oleks võimalik... hmmm...
Sama küsimus kerkib ilmselt ülesse ka Nõmme Kalju toetajatel, kes piletilevist hooajapiletid ostavad.tulevik on tunni aja pärast
Kommentaar
-
Algselt postitas Hybrid Soldier Vaata postitustMa arvan, et nii tehaksegi, et kui veab pistetakse sulle piletikontrollis pilet näppuBVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustEi usu. Eks ikka kutsutakse statale jne.olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar