Algselt postitas PraS
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustitaallasi Inter.
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustVaata koosseisu ja küsi endalt, kas Baltikumi suurim klubi ei peaks suutma paremat. Või ongi suurima klubi eesmärgiks koduses liigas medalile tulla, Balti liigas jälle sisse saada ja UEFAs kahe mänguga piirduda? Ma nagu eeldaks, et selline klubi seaks ikka kõrgemaid sihte ja selleks kodumaistest tüüpidest ei piisa. Ei ole inglasi täis ManU ega itaallasi Inter. Kui ehk piisab sellest, et ollakse ikkaga suurim klubi Baltikumis ja seda hiilgavat kuigi naeruväärset (sest väljakul ei ole seda küll seni märgata olnud) tiitlit ei võta keegi ära.League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!
Kommentaar
-
Martin rääkis väga õiget juttu.
Ma ei saa aru inimestest, kes ajavad siin jura, et miks tuua sisse välismängijaid mitte arendada oma noori?
Siin tekib kaks küsimust:
1) Kas sa tahad näha Eesti Meistriliigas arengut, tulevikku ja suuri staadioneid?
Siis tuleb muidugi tuua välisjõudu sisse kuna ega eestlased kes teab mis jalgpallurid pole, et nad publikule khmmm.. "ilusat" jalgpalli suudaks pakkuda. On, aga väga vähe
2) Teiseks tekib siis oletatu järgi küsimus, et kas sa tahad tõesti ainult Eesti Meistriliigat selleks, et noori arendada?
Einoh palun väga, aga ütlen kohe, et sa oled üks vähestest sellistest fännidest kuna enamus inimesi tahab ikkagi näha Eesti Meistriliigat nii Baltikumi tipuna kui ka tulevikus üle Eurooopa.
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustMõni üksik leegionär aastate jooksul on läbi käinud ja kuhjaga ennast ka õigustanud.
Kommentaar
-
Päris kõik leegionärid ka end Floras õigustanud pole, aga kindlasti on Flora nende valikul olnud selgelt edukam kui konkurent Levadia.
Parimad leegionärid, kes Floras mänginud: Tomas Razanauskas, Tor Henning Hamre ja Juha Hakola."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustPäris kõik leegionärid ka end Floras õigustanud pole, aga kindlasti on Flora nende valikul olnud selgelt edukam kui konkurent Levadia.
Parimad leegionärid, kes Floras mänginud: Tomas Razanauskas, Tor Henning Hamre ja Juha Hakola.
E: nähh, jõuti ette juba,
Kommentaar
-
Kuule Martin, sa vaatad väga enda mätta otsast hetkel. Kust pealekasvu üldsiselt tuleb??? Oot, ma nüüd mõtlen 1sekundi, sest rohke pole vaja, FLORAST ning kui sats pumbatakse välismaalastega täis, jõutakse UEFA alagrupi mängudele lenneldes, Eestis vastast ei oleks, no nahhui.. ridamisi ütleksid noored poisid, kes vb 2a juba läbi murret ootavad, et nahhui.. mida ma punnin, silma ma jääda ei saa, välismaale ma ei saa.. sitase 5000.- eest ma ka mängida ei viitsi. Vaadake hetke kooseisu, Reitam, Tamm, Anier.. nendest juba üks vähemalt saab see aasta välismaale ning koondiseuks tuleb aina lähemale. Tore oleks ju osta 20a norraka, siin ülesse vuntsida, meistriliiga kinni panna ja siis troll 5milliga maha müüa.
Tiitel on küll kohustuslik, aga sama kohustuslik on ka uusi ja noori ülesse vormida.
Publiku meelitamiseks on Nõmme Kalju oma 5e brassiga ning Sillamäe oma 5e leedukaga piisavalt atraktiivne seltskond.
Peace.Parem georg otsas kui Paul keres.
Kommentaar
-
FC Flora poolehoidjatele, mängijatele, lapsevanematele ja jalgpallihuvilistele!
Jee, mida arvate. Täna vaatama, peab ikka Florat toetama, kuigi valik on raske Kaljuga võrreldes. Neil uus koduks ka. Jee
Kommentaar
-
Algselt postitas riivo.94 Vaata postitustTäna vaatama, peab ikka Florat toetama, kuigi valik on raske Kaljuga võrreldes. Neil uus koduks ka. Jee"Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas Sir. Nuutu Vaata postitustKuule Martin, sa vaatad väga enda mätta otsast hetkel. Kust pealekasvu üldsiselt tuleb??? Oot, ma nüüd mõtlen 1sekundi, sest rohke pole vaja, FLORAST ning kui sats pumbatakse välismaalastega täis, jõutakse UEFA alagrupi mängudele lenneldes, Eestis vastast ei oleks, no nahhui.. ridamisi ütleksid noored poisid, kes vb 2a juba läbi murret ootavad, et nahhui.. mida ma punnin, silma ma jääda ei saa, välismaale ma ei saa.. sitase 5000.- eest ma ka mängida ei viitsi. Vaadake hetke kooseisu, Reitam, Tamm, Anier.. nendest juba üks vähemalt saab see aasta välismaale ning koondiseuks tuleb aina lähemale. Tore oleks ju osta 20a norraka, siin ülesse vuntsida, meistriliiga kinni panna ja siis troll 5milliga maha müüa.
Tiitel on küll kohustuslik, aga sama kohustuslik on ka uusi ja noori ülesse vormida.
Publiku meelitamiseks on Nõmme Kalju oma 5e brassiga ning Sillamäe oma 5e leedukaga piisavalt atraktiivne seltskond.
Peace.
Samuti on noorel kindlasti nii änksa areneda, kui ta saab selliste tähtedega, nagu selles meeskonnas on, iga päev koos trenni teha. Eeskujusid jalaga segada. Võta üht ja viska teist.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustKuna neil uus kodukas ja puha, siis nagu ei teagi kummale õieti pöialt hoida?
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustTõsijutt sul jah. Kui ma oleks noor ja talendikas mängumees, siis ma kindlasti tahaks UEFAst kohe välja kukkuda ja kodus Narvaga müdistada, sest koduses tiigis askeldades jään ma kohe kõigile silma ja lausa lendan tippu. Näiteid kodustest mängijatest, kes on niimoodi läbi löönud, on ju nii palju.
Samuti on noorel kindlasti nii änksa areneda, kui ta saab selliste tähtedega, nagu selles meeskonnas on, iga päev koos trenni teha. Eeskujusid jalaga segada. Võta üht ja viska teist.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar