Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Eile juhtusin vähe juttu ajama ühe florakaga ja ta küll ütles et Kuret ei saa alahinnata ning nemad ei saa lasta ennast enam üllatada lasta kui soovivad tiitlit aga paistab et ülajäänud mängijad tiimis pole veel sellest arusaanud või puudub neil juba hooaja alguses motivatsioon mängida.
no mis toimus?! Muljetage nüüd ometi, kuidas siuke pull sai juhtuma? Pohlak teenib lisaraha?
Point selles oligi ,et flora poolt ei toimunud mitte midagi..mõttetu..algul arvasin ,et võetakse niisama veidi lõdvemalt..et küll ära lüüakse...a ei löödud..siis kure lõi ära...arvasin,et ehk nüüd siis jalad kõhu alt välja ja küll parem füüsis maksumusele pääseb..a kus sellega..ei midagi ... siis kui kured üksteist ergutades hüüdsid mängu lõpus ,et poisid peame vastu 3 min veel ... siis nagu võeti jalad välja..a oli juba hilja...pallivaldamises olime vist üle kuid väga palju praaki ja tujutult mängimine jne...mis seal ikka.. õiglane tulemus mängupildi järgi... meistritiitel ei tule sel hooajal kohe kindlasti...kui üldse midagi tuleb..
väga kehv mäng oli.
viimased kolm minutit mängiti ja pressiti aga ülejäänd mäng no mida...
palju õnne kuressaarele!
Soccernet võiks teha rüütliga intervjuu.oleks nii mõndagi küsida.
Muidugi püüame sellest idiootsest sõnaühendist lahti saada . Ja me ei ole kellegi duubel. Seda asja nimetatakse tütarklubiks kui sedagi, mingi osa finantsist ainult tuleb Florast, kõik muu on klubi enda higi ja vaev
Rüütli on lihtsalt liiga pask!!!!! tunnen kaasa mängijatele, et peavad selllist meest taluma.. sorri, aga tõesti tra 1:0 kaotada perse.
Mitte ,et Rüütli ei ole pask vaid tänane mäng tõestab seda ,et kahe koha peal ei saa treener olla. Kas oled Flora või koondise treener aga mitte mõlema . Mina mängu ei näinud ,sest olin kindel ,et võidame mingi nelja või viie väravaga ja kimasin Hiiule nagu tavaliselt ,kui me Kure taoliste ududega mängime. Aga nüüd selgub ,et oleme hoopis ise udud.
Meistriks me ei tule see on nüüd juba selgemast selgem. Kui vaadata ,mis moodi me Kaljut ja Transi võitsime siis võiks meil vabalt veel 4 punkti vähem olla. Tänase mängu järel kõlab hästi üks laul Reliikviast ,, ükskord prahvatab vimm ,mis põlenud salaja , ja , ja , ja .
Mitte ,et Rüütli ei ole pask vaid tänane mäng tõestab seda ,et kahe koha peal ei saa treener olla. Kas oled Flora või koondise treener aga mitte mõlema . Mina mängu ei näinud ,sest olin kindel ,et võidame mingi nelja või viie väravaga ja kimasin Hiiule nagu tavaliselt ,kui me Kure taoliste ududega mängime. Aga nüüd selgub ,et oleme hoopis ise udud.
Meistriks me ei tule see on nüüd juba selgemast selgem. Kui vaadata ,mis moodi me Kaljut ja Transi võitsime siis võiks meil vabalt veel 4 punkti vähem olla. Tänase mängu järel kõlab hästi üks laul Reliikviast ,, ükskord prahvatab vimm ,mis põlenud salaja , ja , ja , ja .
Saksad surevad, jne.. aga jah tõesti - üks mees kahe kohapeal ei saa olla, see on füüsika reeglite vastu ja see ei lõppe kunagi hästi.
Selge on see, et Floras peab midagi muutuma ja kiiresti, vastasel korral võitlemegi Tuleviku ja Kurega tabeli keskel. Mulle ei meeldinud Rüütli määramine kahele ametipostile niigi ja nüüd on siis näha...
Pasi sarnast tugevat natuuri oleks vaja.
"Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar