Palju õnne ka minu poolt!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Kõik see oli ju ettearvatav.
Premium Liiga V voorus alistas FC Flora Sportand Arenal tõelises põnevusetenduses JK Narva Transi tulemusega 4:3. 41. minutil avas Mark Anders Lepik peanltipunktilt skoori, kaks minutit hiljem lõi sama mees 2:0. Pausilt tulles jätkasid rohesärgid samas taktis ning 51. minutil sai Maksim Kalimullin kirja oma Premium Liiga esimese värava. Seejärel haarasid initsiatiivi külalised, tulles vähem […]
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustKõik see oli ju ettearvatav.olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustSaage ometi aru, et juttu oli üldisest suundumusest, et kui on karikamäng, siis viimastel aastatel võidab ikka FC Flora, mitte sellest, kas võit on ülekaalukas või siis normaalajal. Ei saa ju olla, et kõik on taipamatud.
Sellist läbu artiklit ikka annab otsida, fakt!Joga Bonito!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Evu Vaata postitustminu 2 väikest senti ka. tamm oli hea koguaeg, anier esimesel poolajal eksis palju, teisel võttis kokku. vunk on loom, mahtu on ikka joosta. aksalu oli ja päris hea. konsa julges arruda ikka ette võtta ja õnnestunult.
öelge parem kust konsa nii vinged butsad sai?
Kommentaar
-
Algselt postitas Warren Vaata postitustPeaks mainima, et esimest korda sel aastal kui olen Flora mänge vaadanud siis olin meeldivalt üllatunud Vanna mängu üle.Väga hea esitus.
Kommentaar
-
Algselt postitas willane Vaata postitustminu arvates sai Tamm karikafinaalis päris hästi hakkama. just pikkade pallide omaks võtmisega
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar