No ma ei tea aga Jürgenson oli jumala üksi kui järsku Narva mängija talle sisse tuleb ja peale vajub...
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas Eleri Vaata postitustEile me Jantsiga mõtlesime seda ka, et eriti mannetu on ikka ilma trummita kaasa elada. Kui me sealt ei saa seda raha, kust vaja oleks, siis võiks ju ise mingi rahva peale selle summa kokku ajada. kui meid oleks palju, ei tuleks summa ka suur. See ju ikkagi meie jaoks Tore oleks siis vastukaja saada selle idee kohta.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sen Vaata postitustEelmine aasta keegi kogus trummi raha kuid trummi mina küll näinud ei ole. Kuhu see raha üldse läks? 800.- oli eksole? võiks selle raha nüüd nt Viienda Sektori arvele kanda, lähen ostan selle trummi kuskilt ära.FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas North Vaata postitustHey guys!
Oleks hea, kui täna teie fännirühm istuks väikesel tribuunil ja teie oleksite meie vastas...
Thank's...
Kommentaar
-
Algselt postitas North Vaata postitustHey guys!
Oleks hea, kui täna teie fännirühm istuks väikesel tribuunil ja teie oleksite meie vastas...
Thank's...
minule sobib see ilusti...mulle meeldibki väikesel tribüünil olla...näeb silmast silma mitte ei pea kaela väänama:Psigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Shermann Vaata postitustKas selline olukord, kus väravavahil ja kohtunikel on samat värvi vormid ei peaks mitte keelatud olema?Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas kesa Vaata postitustFlorale oleks parim kui Rüütli saaks kinga.
Meeskond mängib nagu pehmed lödisevad spagetid.
Ei mingit võitlust.
Sarapit oleks Florale vaja.
Flora matused on täies hoos, täies hoos!!
Flora püramiid on greenis nagu Pisa torn.
Eesti jalgpall on jätkuvalt vene jalgpall.
Perses!
Kommentaar
-
19:30 alanud mängu ei kommenteeriks
Küll aga tänaks Flora fännidest Affi, Brandonit ja teisi, kes viitsisid tulla kaitsma fänniturniiril FCF au. Vähe teid oli, teistele häbi-häbi Aff, loodetavasti mõned välisskaudid ikka nägid sinu suurepärast sooritustRise and rise again until lambs become lions!
Vaprus - Athletic Club - Rosenborg
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar