Algselt postitas PraS
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas käbi Vaata postitustTa sai palli kah kõvasti, saaks Novikov Kaljus ka seda nahkkera niimoodi katsuda vb isegi tuleks midagi seal ka välja.
mõnusaim olukord oli hoopis vaheajal
Söötsin Albert Taarile(venelane) lati söödust kes lõi palli vastu Rooba õlga. See oli lahedalt koomiline.
Jube - venelane lõi eestlast palliga
Kommentaar
-
Algselt postitas meesmuiste Vaata postitustsamas loodan, et see flora fännide "langus" on hea n.ö. "puhastumiseks" ja enese analüüsiks (viimaste aegade sündmuste taustal) misjärel varsti tullakse tugevamana tagasi
Eks paljudel olid oma pohjused miks mängul polnud. Paljud olid seotud joomayritusega lauluväljakul, kes kuskil maal vanaema juures, kes nt Kiievis.
Sinu postitustest kumab juba mitmendat korda vaenulikkus Flora fännide suhtes. Oot, midagi nagu meenub... tanksaapad, nahk...
Olen siin suhelnud päris paljude kohalikega ja ainuke klubi mida Eestist teatakse on just Flora.
Sain täna kokku ka kohaliku Dynamo Kyiv huligaaniga, oli teine suht väsinud kuna tuli öösel Poltaavast Vorskla-Dynamo mängult kuid p6gusalt sai juttu räägitud nii fänlusest kui ka rahvusteemadel. Kahju, et ise mängule ei saanud, Kiievist pea 5 h s6itu Poltaavasse, vaatasin kesklinnas suurelt ekraanilt mängu.
Tervitused Flora fännidele!!!
Kommentaar
-
Sen, "puhastumine" oli vbla vale sõna kui sa asja sellisesse konteksti laksid. Me oleme sel teemal ju arutanud ja arvan, et oleme teineteisest aru saanud ja oleme sõbralikud edasi. Võib öelda siis, et toimub mingi reorganiseerumine ja ehk ka väärtushinnagute ümberhindamine.
Ma kirjeldan sulle lihtsalt avanenud pilti - Tipphetkel oli fännisektoris 10 inimest (tavaliselt nii umbes 6). Samas nägin päris mitmeid triibuliste fännisärkidega inimesi küljetribüünil, kellest mitmeid varem ikka fännisektoris nähtud. Päikesevõtmine ei saanud olla seekord vabandus. Õllejoomine ühel suurüritusel ei ole kah nagu olla lojaalsele fännile vabandus, kuna mäng lõppes ju enne 19t kui peamine möll tol suurüritusel polnud veel nagu alanud (ma ei tea seda faktina, aga eeldan kellaaja järgi). Hetkel ma ei oska kahjuks muud moodi olukorda lahti mõtestada. Iseenesest on mul kahju, et kunagisest ehk Meistriliiga suurimast fänniarmeest praegu selline pilt avaneb.
Kommentaar
-
Algselt postitas kabanoss Vaata postitustKaugel see grusiin on, kes Flora ründeliini pidi lisanudma?"Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas kabanoss Vaata postitustNoh võibolla mäletan siis valesti, aga ikkagi, kaua ta reisib sealt siia?
Kommentaar
-
Algselt postitas Silver Vaata postitustMinu teada on ta praegu tagasi ja teeb taas trenni. Pidi paras flop olema.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar