Edasipääsu korral tuleb Flora vastane Legia-Olimpi paarist ja kuna avamängu selle paaris võitis Legia 3:0, siis kui Flora siit edasi läheb on 99% kindel, et vastu tuleb teine Poola hiid.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
krt seda väravat võibki vaatama jääda, 101greatgoals.com nädala parima oma võiks see küll kinni panna! Zaho nägu eht, hästi Vunk või keegi läheb ise palli järele ja vaatab et Tõnn tuleb sellise hooga lööma ja jookseb eest ära Loodame et mõlemad meeskonnad hoiavad kodus ära ja on järgmises ringis! Edu!
Kommentaar
-
Algselt postitas zlatan13 Vaata postitustkrt seda väravat võibki vaatama jääda, 101greatgoals.com nädala parima oma võiks see küll kinni panna! Zaho nägu eht, hästi Vunk või keegi läheb ise palli järele ja vaatab et Tõnn tuleb sellise hooga lööma ja jookseb eest ära Loodame et mõlemad meeskonnad hoiavad kodus ära ja on järgmises ringis! Edu!
Kommentaar
-
Algselt postitas meesmuiste Vaata postitustSee peaks olema Kasimir. Hästi nägi jah, et Vanna tagant tuleb. A kuskil intekas Vanna ütles muidugi, et ta karjus ka kõvasti, et jätke mulle
aga ega ei olnud meie seltskond vist ainus, kes kisas selles olukorras kõigepealt Kasimirile "löö!" ja siis kuskilt 40m pealt lähenenud Vannale "ära sina sealt nüüd küll..."armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vendetta Vaata postitustKas kellegi nobedad näpud on värava ka youtube'i üles pannud, mul see taani link hakib just värava koha peal nõmedalt, proovisin juba 3 masina tagant, sama jama krt
Kommentaar
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustEesti keelsete kommentaaridega ka:
Kas mulle ainsana tundub, kuid enne väravasse jõudmist teeb pall väikese kõksu alla poole.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jürvi-Hool Vaata postitustTäiesti haige värav. Ei jõua ära oodata kordusmängus iga kord kui ta palli saab terve staadion LÖÖ karjub.
Küsimus ka - ta on keskkaitsja, miks ta kastis ei olnud?
No ju on see neil siis kuidagi kokku lepitud, Osade nurgalöökide puhul oli ta kastis ka, aga hea oli et seekord polnud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar