Algselt postitas 17
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas jepjep Vaata postitustNo aga kui sa nii tark ja kõike teadja mees oled siis räägi mis tehti? Ootan huviga...
Kommentaar
-
Algselt postitas jepjep Vaata postitustNo aga kui sa nii tark ja kõike teadja mees oled siis räägi mis tehti? Ootan huviga...
Kommentaar
-
Aga seda ei usu keegi,et Sillamäelased karjusid aia taga ROSSIJA,ROSSIJA,see on u kõik väljamõeldis eksole? See,et nad karjusid ise et see ongi pronksöö 2.Sellist asja ju pole olnud? naljanumber.sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..
Kommentaar
-
Algselt postitas HaTe Vaata postitustAga seda ei usu keegi,et Sillamäelased karjusid aia taga ROSSIJA,ROSSIJA,see on u kõik väljamõeldis eksole?
Kommentaar
-
Rahunege mehed maha ükskord, oli kaklus - oli. Loomulikult on ka florakatel oma süü, ehkki minu arvates läheb suurek kivi siiski Sillamäe kapsaaeda.
Nagu keegi mainis, väljamaal on kaklused tavapärased asjad, ärme tee me sellest nüüd liiga suurt numbrit, meedia teeb ju niikuinii selles vallas töö juba meie eest ära.
Kommentaar
-
Algselt postitas jepjep Vaata postitustNing kust see -0.2 promilli tuli, see on ju võimatu
Kommentaar
-
Algselt postitas Shermann Vaata postitustKusjuures see ei ole võimatu. Kui sa pole nädala aega võtnud, siis kipub küll miinustesse minema. Mina puhusin ükskord näiteks välja lausa -0.5.sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..
Kommentaar
-
Algselt postitas UrmoT Vaata postitustRahunege mehed maha ükskord, oli kaklus - oli. Loomulikult on ka florakatel oma süü, ehkki minu arvates läheb suurek kivi siiski Sillamäe kapsaaeda.
Nagu keegi mainis, väljamaal on kaklused tavapärased asjad, ärme tee me sellest nüüd liiga suurt numbrit, meedia teeb ju niikuinii selles vallas töö juba meie eest ära.
Ei, ma ei taha absoluutselt sillamäelasi kaitsta ning ma ei arvagi, st tean, et nemad ei ole samuti puhtad poisid, aga see, kuidas siin konkreetne venelaste tampimine ja sõimlemine toimub, ajuvaba..
Kommentaar
-
Algselt postitas jepjep Vaata postitustAga 17 sa ikka ei taha rääkida mis seal täpselt juhtus?olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas jepjep Vaata postitustAga 17 sa ikka ei taha rääkida mis seal täpselt juhtus?
Vomps lihtsalt avaldas oma arvamust.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar