Dupikov on eestlane Ja zlava nt ukrainlane.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas Sir. Nuutu Vaata postitustDupikov on eestlane Ja zlava nt ukrainlane.
Ja neid venelasi, kes floras säranud on, on veel ja veel. Mis saab neist?
Ja koondis, kas kruglovi, stepanovisse, zenjovi jne suhtute teistmoodi?
Kommentaar
-
Vabandage et olen purjus ja mu jutust saab valesti aru, aga parandan : No for f*ck sakes, kui ikka mingi vend tuleb seletama kes ei ole näind ega kuulnud siis ikka tõmbab si*a keema küll. Ning kes see siin kõva ütleja on et see et keset mängu kallale tuldi Florakatele tuldi kallale selle pärast selle pärast et Florakas hakkas ülbitsema hakkas ülbitsema on täielik tont...
VABANDAN EBAMUGAVUSTE PÄRAST JA SELLEPÄRAST ET MUL LÄKSID KAKS LAUSET SUHTELISELT KOKKU OMAVAHEL ENNEM! Shermann ja muud lahedad vennad postitage oma julma huumorit selle eelmise minu postituse kohta nüüd!
Kommentaar
-
Algselt postitas M13 Vaata postitustpalun seleta, ma saaremaalt, ei leidu ei venelasi ega neid nn tiblasi palju
aga rohkem pole vist tõesti mõtet siin rahvuste teemal sõna võtta...
Kommentaar
-
Algselt postitas M13 Vaata postitustnimi nagu vihjab, et isa tal venelane ikka on.
Ja neid venelasi, kes floras säranud on, on veel ja veel. Mis saab neist?
Ja koondis, kas kruglovi, stepanovisse, zenjovi jne suhtute teistmoodi?
Tibla on tibla ja temasse suhtutakse nagu tiblasse aga venelane on hoopis teine teema...neisse suhtutakse ja normaalselt...
Ja tõega, kaua te risustate siin teemat? Kui midagi asjalikku pole postitada jätke postitamata, ei taha, et samasugune läbu siin oleks nagu kalju teemas.FC Flora
Kommentaar
-
Mehhanisaator
-
Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustflorakad, te kogunete ka ennem kuskil et mängule liikuda?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustflorakad, te kogunete ka ennem kuskil et mängule liikuda?
Kommentaar
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustKas suuremad rahvakogunemised, kus saaks kellelegi turpi anda, erutavad sind?tulevik on tunni aja pärast
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar