Vanemal ikka kogemuste pagas suurem, otsustusvõime parem ning kindlam palliga.. vennakesel paistis olema hea suur tahe ning oskustest väga puudu ei jäänud, küll ta vanemale vennale järele jõuab. Aga kahe venna vaheline koostöö oli küll silmaga nähtav, tublid.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Ise jagaksin ka noorele anierile,ainult kiidusõnu poiss oli tahtmist täis,aga jah tundub,et Flora 2-he hea mängu seerja jätkub 6-e mängulise idiootsusega?
Aksalu oli muidugi parim.Ning kindlasti tooksin ise välja veel Dupikovi kes oli kindlasti üks aktiivsemaid ja samamoodi tahtmist täis.sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..
Kommentaar
-
Aksalu tõrje, kus ta lõpus Nunesi väga hea löögi lati alt ära tõi, oli maailmatasemel. Väga kindel mäng jälle, Flora parim ülekaalukalt eile. Muus osas hämmastas Flora loidus - pall liikus nii aeglaselt, et Kaljul polnud mingit probleemi kaitses korralikult grupeeruda. Lisaks palju praaki, kust tulid nii mõnedki ohtlikud kontrad. Vahetused tõid veidi rohkem särtsu lõpuks, aga üldiselt oli kodusatsi esitus parasjagu kehv.Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sir. Nuutu Vaata postitustNoo.. ei tea nüüd ikka kas Tamm on tagasi tulemas
Kommentaar
-
Nonii, laupäeval lähme siis Saarde. Tellisin bussi ära... 19 kohta bussis ja maksma läheb see sõit umbes 150 eeku nägu, kui me bussi täis saame... praamipileti hind on 1'le otsale 35-.... Ok, ümardame ropult ja julgelt ning ütleme, et 250- per kärss, saab ilusti edasi tagasi ära käidud... Seega mehed/neiud, Parem Tiib ja 5. Sektor, kõik kes soovivad kaasa tulla, ärge siis alt ära hüpake, saame selle bussi täis küll ja lähme Kuressaarde ilusat ilma ning Flora võitu nautima!
Andke siis palun hiljemalt homme hilisõhtuks oma tulekust teada mulle või Sen'ile... Kirjutage, joonistage, helistage.
Bussi väljumise aja ning koha panen Flora fännide aladeemasse peale täpsustamist ka kirja.
Forza Flora...Flora Parem Tiib #1..... Against modern football...
Kommentaar
-
Algselt postitas Eleri Vaata postitustkuskile ta ei tule
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar