Algselt postitas Sen
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas Sen Vaata postitust
See mis rüütli täna tegi ei andesta mitte ükski fänn!
head teed rüütli!
Millega Rüütli hakkama sai??Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sen Vaata postitustTore, algust sa kindalsti ei näinud ja ei tea millest sa räägid.
Jants on märksõna!
ma arvan ,et te võiks lõpetada sellise valgustamise asjadest ,et kea teab see teab,või kui kohal olid siis tead...
Rääkige asjat mitte krt ärge hämage eks,kui ei taha rääkida siis ei peaks üldse rääkima...tahan ka mina teada miks ma järgmisel mängul peaksin Rüütli välja vilistama jne...sellest võik kirjutada fänni teema all...
tänud..
FCF FOREVERsigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Sen Vaata postitustMäng oli super, eluga tagasi!
Kahjuks rüütliga on lõpp, selle treeneriga meie enam edasi ei lähe!
Parem Tiib ja Viies Sektor kinnitavad et me toetame oma meeskonda alati, ja lubame, et rüütli saab vilet seni kuni ta lahkub Flora peatreeneri kohalt!!!
See mis rüütli täna tegi ei andesta mitte ükski fänn!
head teed rüütli!How does Freddy Kruger wipe his butt?
Kommentaar
-
Algselt postitas Sen Vaata postitustJah, naljaga
Pole kohal olnud siis vist ei maksa sõna võtta.
Rüütli saab vilet seni kuni ta Florast on lahkunud! Seda mis ta täna tegi, ei andesta ükski fänn.
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustRüütli olevat öelnud midagi taolist a la "Kui jälle tulite siia kaklema, siis parem, kui te poleks tulnudki"
Kommentaar
-
No selline suhtumine on fännide jaoks nagu näkkusülitamine. Oma vabast ajast, oma resurssidega raisatakse terve päev, et minna toetama oma lemmikuid. Ja siis treener ütleb, et "teid me ei vaja". Olgu see käitumine, missugune tahes, Kuressaarde ei sõitnud kindlasti keegi kaklema.
Soovitaks kindlasti Rüütli vastased plagudki staadionile üles panna, ja väga suur kaotus Florale kindlasti ei oleks, imesid tehtud ei ole.
Kommentaar
-
Praegusel juhul ma leian, et olgu inimene missugune tahes, on ta vajalik Eesti jalgpallile. Varsti ütleb Rüütli tavalistele pealtvaatajatele kah, et vahet ei ole, kas te käite meid vaatamas või mitte. Narvas näiteks on selline suhtumine ju.
Ehk millalgi võiks koondis kah ilma toetuseta mängida, jumala pohhui ju.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jürvi-Hool Vaata postitustValesti leiad siis."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar