Algselt postitas meesmuiste
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
-
Algselt postitas ballack Vaata postitustRäägi mulle siis mis mul need teised põhjused on olnud mis ma olen ISE organiseerinud JUST SELLELE AJALE kui IDA-VIRU KLUBIDEGA mäng on IDA-VIRUMAAL. No kohe mitte ei saa vaiki olla. Alati ei saa igale poole minna. Kui on perekondlikud asjad, siis on perekondlikud asjad ja neid ei saa muuta üks inimene. Minu pere kallale sina nokkima ei tule.
lambist ei hakka ma kedagi välja vilistama..sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas willane Vaata postitustSeni kirjatükid on viimasel ajal kuidagi kurjad ja äärmuslikud. maailm pole must-valge
aga huviga jään ootama, kas Sen ja co suudavad Rüütlit kangutada
arvan, et siiski mitte
Kommentaar
-
Algselt postitas ballack Vaata postitustRäägi mulle siis mis mul need teised põhjused on olnud mis ma olen ISE organiseerinud JUST SELLELE AJALE kui IDA-VIRU KLUBIDEGA mäng on IDA-VIRUMAAL. No kohe mitte ei saa vaiki olla. Alati ei saa igale poole minna. Kui on perekondlikud asjad, siis on perekondlikud asjad ja neid ei saa muuta üks inimene. Minu pere kallale sina nokkima ei tule.
kui ei ole kriitikaga nõus, lükka see viisakalt ümber.
Kommentaar
-
Kallid Inimesed. Meie armas peatreener Tarmo Rüütli ütles otse kas me tulime siia kaklema,ning kui me ta käest küsisime,et miks sa nii ütled,et vastas ta,et ta tegi nalja,meie aga vastasime see peale,et see pole absoluutselt naljakas,selle peale hakkas rüütli karjuma,et kellele ma mida ütlesin,ning teile ma ei selgita midagi,ning kui selgitan siis ainult konkreetsele isikule kellele ma seda ütlesin,selle peale läks vaidlus edasi kui tarmo ütles konkreetselt Paremale Tiivale Viiendale Sektorile`Miks te üldse siia tulid? me ju võitsime mida te inisete` mis kuradi suhtumine see on kui klubi fännid nõuavad enda peatreenerilt selgitust,aga õnneks kuulis seda möga pealt ka Aivar Pohlak isiklikult,niiet suured asja kommenteerijad ning kriitikud,eks näis mis saab.!!
Forza Flora!!sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..
Kommentaar
-
Algselt postitas HaTe Vaata postitustKallid Inimesed. Meie armas peatreener Tarmo Rüütli ütles otse kas me tulime siia kaklema,ning kui me ta käest küsisime,et miks sa nii ütled,et vastas ta,et ta tegi nalja,meie aga vastasime see peale,et see pole absoluutselt naljakas,selle peale hakkas rüütli karjuma,et kellele ma mida ütlesin,ning teile ma ei selgita midagi,ning kui selgitan siis ainult konkreetsele isikule kellele ma seda ütlesin,selle peale läks vaidlus edasi kui tarmo ütles konkreetselt Paremale Tiivale Viiendale Sektorile`Miks te üldse siia tulid? me ju võitsime mida te inisete` mis kuradi suhtumine see on kui klubi fännid nõuavad enda peatreenerilt selgitust,aga õnneks kuulis seda möga pealt ka Aivar Pohlak isiklikult,niiet suured asja kommenteerijad ning kriitikud,eks näis mis saab.!!
Forza Flora!!
Kommentaar
-
Algselt postitas eestimees Vaata postitustküllap Aivar nõustus Rüütliga hoopissa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..
Kommentaar
-
Algselt postitas Felipe Vaata postitustAga mis te loodate nüüd sinisilmselt, et kui suur isa oli kõrval, et kohe lõpetatakse Täriga tööleping ära?sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..
Kommentaar
-
Algselt postitas meesmuiste Vaata postitustnagu ikka juhatad sa tähelepanu peapoindilt ära, justkui sa ei saa aru teksti mõttest
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustedu.ee
ulme vennad olete ikka
duubeldan, ikka eriti mõjuvõimsad fännid olete, siis, et teie solvumise pärast kohe peatreener lahti lastakse
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar