Algselt postitas urmar
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas PraS Vaata postitust
Üldiselt on probleem mängijates. Kes ei viitsi , kes ei suuda. Üldiselt on probleem selles,et pole klassi ja värki.
aga selleks peab julgust olema
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustKunn oli eile Hiiul täitsa olemas.Tundmatu - ehk mida mina ka tean
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustVaatasin et Hr.Rootsi Kunn pole veel avaldanud arvamust eilse mängi kohta?Kas Kunn on flora jätnud või milles probleem?
Ei tea aga mulle tundub ,et klubis on juba käegalöömise meeleolu ,kuna kuld on läinud ja hõbeda ja pronksi suhtes pole suurt vahet kumma saada aga võib juhtuda ,et ei saa kumbagi enam. No ja ega ei ole ka meeskonda ,kui sellist olemas enam.
Kalju midagi erilist peale suure tahtmise ei näidanud . Lihtsalt meie arvasime ,et kahe nulli pealt on mäng tehtud. Kaljul oligi seda võitu rohkem vaja ,ikkagi on neil veel mingid lootused järgmise aasta eurosse pääsemiseks säilinud. Kuigi ma ei usu ,et neil selle koosseisuga see õnnestuks.
Järgmises mängus Kaljuga ei ole kahtlust ,et Flora selle mängu võidab.Liialt erinevad on klubide taustad.FCF Forever
Kommentaar
-
Siim, super pilt! See võtab mu meelest suhteliselt hästi kokku viimase Kalju-Flora mängu flora seisukohast.
kogu album: http://sport.err.ee/index.php?0242
Kommentaar
-
Algselt postitas meesmuiste Vaata postitustSiim, super pilt! See võtab mu meelest suhteliselt hästi kokku viimase Kalju-Flora mängu flora seisukohast.
kogu album: http://sport.err.ee/index.php?0242
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustTahaks loota ,et homme Arenal muru puruks ei loobita. Isiklikult küll sellist võistlust jalgpallistaadionil heaks ei kiida.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas Kaspy Vaata postitustFloral on uus särgisponsor tekkinud hiljuti? Sry kui eksin, kuid pole sel hooajal varem silma jäänud .
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar